Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

N.Erbakan Anıldı

Vefatının 3’üncü yıl dönümü

erbakan

Vefatının 3’üncü yıl dönümü nedeniyle eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama gecesi düzenlendi.

Erbakan Vakfı Karabük Şubesi’nin düğün salonunda düzenlediği geceye, Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan, bazı sendikaların il başkanları katıldı .Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan, gecede yaptığı konuşmada, iktidar partisininin dış politikasını eleştirdi.

Mısır ve Suriye’de ki katliamları eleştiren Erbakan ”  Amerika’dan ve İsrail’den izin almadan Gazze’ye ziyaret dahi yapamayan, oradan ‘olur’ gelmediği için Gazze ziyaretini defalarca erteleyen, iktidara geldiğinden beri Washington’a yaptığı ziyaretlerin sayısıyla övünen değil gerektiğinde aynı Erbakan Hoca gibi ‘Bana ne Amerika’dan’ diye haykırabilen yönetimler istiyoruz. Ey dünya siyonizmi siz diyorsunuz ki ‘Erbakan’ı gömmek yetmez, üzerine beton dökmek lazımdır’ diyorsunuz. Biz milli görüşçüler olarak, onun arkasından onun sancağını taşıyan milli görüşçüler olarak, onun evlatları, onun gerçek dava erleri olarak ‘Erbakan’ın üzerine beton değil kurşunda dökseniz Erbakan’ı ve milli görüşü bitiremezsiniz Allahın izniyle’ diyoruz.” dedi.

Gece, Kuran-ı Kerim okunması ve merhum Necmettin Erbakan’ın hayatını anlatan sinevizyon gösterisinin ardından sona erdi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO