Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜDÜRLÜKLER BİRER BİRER YERİNİ BULUYOR

Vali Küçük “Karabük, sosyal

Vali Küçük “Karabük, sosyal hizmetler alanında güzel gelişmeler gösteriyor”

 

 

Vali İzzettin Küçük son yıllarda özellikle sosyal devlet anlayışının daha da geliştiğini ve bu anlamda vatandaşlara daha iyi hizmetler vermek için gerek merkezi yönetimde, gerek ise Karabük’te pek çok projenin hayata geçirildiğini söyledi.

            Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Esentepe Mahallesindeki tadilat çalışmaları tamamlanan yeni binasında incelemelerde bulunan Vali İzzettin Küçük, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek adına Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün kendisine ait bir binasının bulunması gerektiğini söyledi.

Bu anlamda Orman İşletme Müdürlüğünden boşalan binanın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne tahsis edildiğini belirten Vali Küçük “Vatandaşlara daha güzel ve geniş bir ortamda hizmet vermek için Valiliğimizin zemin katında dar bir mekanda hizmet veren İl Müdürlüğümüzü bu binaya taşımaya karar verdik. Bunun için yıl başından itibaren tadilat çalışmaları başlatılan bu bina tamamlanarak tefrişatının düzenlenmesi aşamasına geldi.Önümüzdeki haftalarda tefrişatı tamamlanarak bayram sonrası burayı hizmete açmayı planlıyoruz.” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO