Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karabük 1 Okul Daha Kazandı

Karabük Valiliği, Milli Eğitim

Karabük Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kardemir A.Ş arasında Kardemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Kampüsü yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Protokolle birlikte Yenişehir bölgesine 32 derslikli, 200 öğrenci yurt kapasiteli Anadolu İmam Hatip lisesi yapılacağı açıklandı.

 cats

Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni binası için ilk adım atıldı.

Karabük Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kardemir A.Ş arasında Kardemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Kampüsü yapılmasına ilişkin protokol Karabük Valiliğinde imza altına alındı.

İmza törenine Vali Orhan Alimoğlu başta olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük milletvekili  Mehmet Ali Şahin, Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Vekili Kamil Güleç, Kardemir Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Yolbulan, Çağrı Güleç, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar ve Kardemir Genel Müdürü  katıldılar.

İmza töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 11 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesinin 32 derslikli olacağını, 200 öğrenci kapasiteli yurt binası ve Mescit olacağını ifade ederek  “Kardemir şimdiye kadar her türlü hizmetin yanında yer aldı. Karabük Üniversitesinin bu hale gelmesinde lokomotif görev üstlendi. Karabük Anadolu İmam Hatip lisesi önümüzdeki ders yılına inşallah yetişecek” dedi

Gazetecilerin bina maliyeti hakkında ki sorusuna  Kardemir AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ” Biz size sonra bilgi  veririz” dedi. 

Ardından hayırlı olması temennisiyle protokol imzalandı.

1510676_687429037985130_3764993260824716617_n

Web Tasarım & SEO: Best4SEO