Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UEFA Sınavı,Lige Ayna Olacak..

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü

untitled

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda yarın akşam oynayacakları Rosenborg maçına ilişkin “Maçın iki aşamalı olduğunu biliyoruz. Gol yemeden alacağımız her sonuç iyidir. Buna golsüz beraberlikte dahil” dedi.

Maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda UEFA Kriterlerine göre yapma zorunluluğu bulunan basın toplantısna futbolcusu  Erdem Özgenç ile birlikte gelen  Tolunay Kafkas, şehirde ve takımda ilk kez Avrupa Ligi’nde mücadele etmenin tatlı bir heyecanının olduğunu söyledi.

Kafkas, “Avrupa’da bu düzeyde oynamış çok az oyuncumuz var. Tecrübesizlik var. Transfer dönenimin zorluğu birkaç oyuncunun maça yetişememesi handikap gibi görünüyor. Oldukça iyi hazırlık dönemi geçirdik. Çok ciddi hazırlık maçları oynadık. Başarı satın alınamayacak bir değer olduğu için bu maça ayrı bir önem veriyoruz. Maçın iki aşamalı olduğunu biliyoruz. Gol yemeden alacağımız her sonuç iyidir. Buna golsüz beraberlikte dahil. Rakip takımı çok iyi analiz ettik. Rosenborg, Norveç’in en etkili ve güçlü takımı. Bir ekol takımı. Her şeye rağmen tur şansının her iki takım için de eşit olduğunu inanıyorum. Hem kendimize hemde oyuncularımıza çok güveniyoruz. Taraftarımız yarın desteği ile gecen sene bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz. İfade ettiğim gibi sakin ve sabırlı oynayacağız. Maalesef onların liglerinde 20 maçın üzerinde oynamış olmaları, bizimde ilk resmi maçımız olması işin gerçeklerinden bir tanesi. Onlar daha hazırlar. Bizim en büyük silahımız başarıya aç olmamız. Fizik olarak uzun boylular. Duran topları iyi kullanıyorlar. Duran toplardan gol yemezsek maç ortada geçecek gibi gözüküyor.” dedi

Erdem Özgenç de iyi bir başlangıç yapmak ve kazanan taraf olmak istediklerini belirterek taraftarrın desteği şart dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO