Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karadağ” Atatürk’e Dil Uzatanlar Özür Dilemeli”

Karabük CHP İl Başkanı

Karabük CHP İl Başkanı Bayram Karadağ ” Atatürk’e dil

uzatanları kamuoyu önünde özür dilemeye davet

ediyoruz.” diyerek Milli Eğitim Müdürünü İşaret Etti..

 

IMG_9149

 

CHP İl  Başkanı Karadağ basına yaptığı açıklamada şöyle dedi;

 

Ülkemizin Temel Değerleri etrafında birleşmek eğitimle sağlanır,bugün Cumhuriyetimizin Milli Eğitim modeli Yanlış izlenen politikalarla tahrip edilmektedir, Öğretmenlerimizin karşı karşıya oldukları sorunlar da uygulanan yanlış politikalardan kaynaklanmaktadır.
Eğitimin İhmal edilmesinin ve eğitime yeterince önem verilmemesinin çok ağır bedelleri vardır.Milli Eğitim Konusuna Kararlılıkla sahip çıkılmalıdır.
Eğitime sahip çıkmanın ilk adımı Eğitim Çalışanlarına sahip çıkmaktır,çünkü eğitimin temel unsuru insandır.Kitap önemlidir,Bina önemlidir, Ders araçları önemlidir ama insan işin özüdür.
Ülkemizin kuruluşunun temelinde de Öğretmenlerin alın teri göz nuru vardır,ama ne yazık ki öğretmenlerimize günümüzde yeterince değer verilmemektedir.
Uygulanan politikalarla eğitim çalışanlarının yüzde 90’ı borca batmıştır,borçla yaşamaktadır.
Türkiye’mizin eğitim kurumlarında on binlerce öğretmen açığı varken,on binlerce öğretmen adayımız tayin beklemekte ve Atanamayan Öğretmenlerimizin sorunları da çözülememektedir.
Öğrencilerimizin Genel Başarı durumu iyi olması bizlere gurur vermekle beraber Milli Eğitimde yaşanan Siyasal kadrolaşmadan ciddi olarak rahatsız olduğumuzu da belirtmeliyiz.
Karabükte yaşadığımız Atatürk’e hakaret eden bir paylaşımı Sosyal paylaşım sitelerinde Mutlaka okuyun diye paylaşan bir Müdürün yaklaşımını üzüntü içerisinde takip ettik.Yüce Atatürk’ün kurduğu Milli Eğitimin içerisinde Böyle bir bakış açısının olmasını esefle kınıyoruz.
Yine Milli Eğitim yılının açılışında Atatürk anıtına konulan çelenk Atatürk’ün ne kadar büyük bir insan olduğunun göstergesidir. Yüce Atatürk’ün Anıtına Bizler Sevgimizden Saygı duruşunda bulunurken birilerinin hangi duygularla çelenk koyduğunu merak ediyoruz. Ayrıca Milli Eğitim Açılış törenlerinde Atatürk Adından Söz edilmeye kaçınılmasını da esefle kınıyorum.
Karabükte yıllardır oluşan Milli Eğitim sistemindeki başarılı gidişe Böyle bir olayla engel olmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Karabükteki Barış ortamını bozmaya kimsenin gücü yetmez.Böyle giderse Milli Eğitime kilit vurulacaktır.

 
Atatürk’e dil uzatanları kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyoruz.

 
Biz Cumhuriyet Halk Partililer inanıyoruz ki Öğretmenlerimiz her şeye rağmen Devletimizin Laik Cumhuriyetimizin Öğretmeni olmaya devam edecekler ve yeni nesil onların eseri olacaktır.
Bu İnançla Yeni Açılacak olan Eğitim yılının Milli Eğitimimizin temel direği Eğitim çalışanlarına ,Ülkemizin Geleceği Gençlerimize Başarı ve Mutluluk getirmesini diliyor, Bu vesile ile de Ulusumuzun kurtarıcısı Devletimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi saygı ve Minnetle anıyor,
Sevgi ve Saygılarımı sunuyor Başarılar diliyorum.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO