Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

M.AKAY Aday Adaylığını Açıklıyor

ÖN SEÇİM KOŞULUYLA ADAY

ÖN SEÇİM KOŞULUYLA ADAY ADAYI OLACAĞINI BELİRTEN MUSTAFA AKAY CUMA GÜNÜ CHP İL BAŞKANLIĞINDA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAĞINI DUYURDU..

mustafa akay

Geçtiğimiz  pazartesi günü CHP Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı başvurusunu yapan Eski Yenice  Belediye Başkanı Mustafa Akay, Cuma günü  14.00 de Karabük CHP İl Başkanlığında aday adaylığı ile ilgili açıklama yapacak.

Mustafa Akay,  yapacağı toplantıda aday adaylığı gerekçelerini açıklayacak ve üyelerin desteğini isteyecek.

CHP aday adayı Mustafa Akay, yaklaşık iki ay önce Yenice CHP İlçe Başkanlığı binasında kalabalık bir partili huzurunda ön seçim yapılması halinde milletvekilliğine aday adayı olacağını açıklamış ve örgütten büyük destek almıştı. Akay, daha sonra ilçelerde de bu tür bir toplantı yapmayı planlamış, ancak Safranbolu örgütünün görevden alınmasıyla süreç kesintiye uğramıştı. Akay, bunun üzerine Bayram Karadağ’ın İl, Serkan Adabaş’ın da Merkez İlçe Başkanı olduğu dönemde bir toplantı yapmış ve örgüte gerekçelerini anlatmıştı. Buradaki toplantıda bulunanlar da Akay’ın görüşlerine destek vermişlerdi.

Akay’ın yaptığı bu toplantılardan sonra, başta Karabük ve Safranbolu olmak üzere, seçmen kitlesi de destek mesajları vermeye başladıkları belirtilirken  yapacağı açıklamada, gerekçelerini anlatacak ve alan çalışmaları için start vereceği belirtildi..

Web Tasarım & SEO: Best4SEO