Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doktor Sırtından Bıçaklandı..

KBÜ Eğitim araştırma hastanesinde

KBÜ Eğitim araştırma hastanesinde KVC Birimleri olmadığı için, Özel hastaneye yönlendirilen hastanın yapılan müdahale sonunda kurtarılamadığı öğrenildi.

KBÜ Eğitim Araştırma hastanesinde Acil Tıp Uzmanı olarak görevli olan ve yönlendirme yaparak hastasını kurtarılması adına müdahil olmaya çalışan Doktor Şenol Kadir Köstenci, Bilahare Özel hastanede hastanın vefatı öğrenip başsağlığı dilemeye gittiğinde ise   hasta yakınlarından birinin kendisini Özel hastane doktoru sanma iddiası ile saldırı gerçekleştirerek  sırtından yaraladığı öğrenildi..

Olay sonrası incelemelerin başladığı öğrenilirken Doktor Köstenci için   Sağlık Sen  bir kınama yayımladı…

 sağlık

KARABÜK  SAĞLIK-SEN  ŞUBESİ  BASIN DUYURUSU YAPARAK YAŞANAN OLAYI  KINADI…

Yapılan açıklamada ” Amacı insanı yaşatmak olan ve bu hususta gecesini gündüzüne katarak fedakarca,canla başla çalışan sağlık personeline gün geçmiyor ki yeni bir şiddet olayı yaşanmasın.

Yine dün akşam K.B.Ü.Eğitim-Araştırma Hastanesi doktorlarından Acil Tıp Uzmanı Dr.Şenol Kadir Köstekçi mesai sonrasında evine geldiğinde kalp krizi geçiren bir komşusuna ilk müdahalesini yapmış,duran kalbini çalıştırmış ve 112 Acil Servis Ambulansına teslim etmiştir.

Akabinde Özel Bir Hastanenin  Acil Servisine kaldırılan hastanın,  peşinden  giden Doktor hastanın kurtarılamadığı bilgisi üzerine, hasta yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunup acılarını paylaştığı sırada kendini bilmez bir hasta yakınınca kesici ve delici bir alet ile sırtından yaralandı.

Uz.Dr.Şenol Kadir Köstekçi bir hekim olarak ilk müdahalesini yaparak yaşama döndürdüğü,bununla da kalmayarak komşuluk hakkı için kaldırıldığı hastaneye kadar giderek yakınlarına destek olmaya çalıştığı halde, doktor arkadaşımızın menfur bir saldırıya maruz kalması tüm sağlık camiasını derinden üzerek tepkisini çekmiştir.

Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye nasihatinde geçen; “Ey oğul! insanı yaşat ki, devlet yaşasın!” ilkesiyle tek gayesi “insanı yaşatmak olan” bir sağlık personeli arkadaşımızın bu akıl ve mantıkla izah edilemeyen menfur saldırı ya maruz kalmasını Karabük Sağlık-Sen olarak kınıyoruz. Böylesine akıl,izan,izah ve mantıktan uzak eylemlerin son bulmasını diliyoruz.”  dendi..

Web Tasarım & SEO: Best4SEO