Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arkadaşlarından Farklı Düğün Sürprizi

DÜĞÜNÜN SONUNDA ARKADAŞLARI DAMADIN

DÜĞÜNÜN SONUNDA ARKADAŞLARI DAMADIN

ELİNE KAZMA KÜREK VEREREK ÇİÇEK DİKTİRDİ..

ONB
 ⇒SAFRANBOLU BAĞLAR SARAY OTEL’DE DÜZENLENEN DÜĞÜNDE ZİRAAT MÜHENDİSİ OLAN DAMAT MEHMET SERDAR BAL’A ARKADAŞLARI SÜRPRİZ HAZIRLAYARAK, OTELİN BAHÇESİNİ KAZA KÜREKLE KAZDIRARAK ELLERİYLE ÇİÇEK DİKTİRİLDİ.

 

Bir dönemin sendikacısı  ve Kardemir eski Yönetim Kurulu üyesi  olan aynı zamanda Karabükspor da uzun yıllar yöneticilik yapan  Osman Nuri Bal’ın  ziraat mühendisi olan oğlu Mehmet Serdar Bal’a arkadaşları sürpriz hazırlayarak, otelin bahçesini  kazdırarak elleriyle çiçek diktirdiler..

Safranbolu’da düzenlenen törenle hayatını Seda Akıncı ile birleştirdi.Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy tarafından nikahları kıyılan Sema ve Serdar Bal çiftine arkadaşları ve dostları düğün sonunda sürpriz hazırladılar. Ziraat Mühendisi çiçeği burnunda damadın eline kazma kürek verilerek, salonun giriş bölümünde bulunan yeşilliğin ortasına gelin hanımın isminin baş harfi olan ‘S’ yi kazması istendi.Sürpriz için her şeyi düşünen yakın arkadaşlar, esprilerle açılan (S) harfini beğenmediklerini daha güzel açmalarını isteyince damatlıklar la kazma kürek kullanmakta zorlanması gülüşmelere neden oldu.Mevsim çiçeklerinin dikileceği yeri elleri ile organik gübre ile dolduran damat daha sonra çiçeklerin dikimini gerçekleştirdi. Dikim işleminin ardından Seda-M. Serdar Bal çifti hatıra fotoğrafı çektirerek sürprizi sonlandırdılar.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO