Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bak Sen Şu Konuşana..!!

2014/2015 sezonunun başında Eintracht

kumbela

2014/2015 sezonunun başında Eintracht Braunschweig’tan, Kardemir Karabükspor’a büyük umutlarla transfer edilen, fakat istenileni veremeyen Domi Kumbela, döndüğü Almanya’da Türkiye macerasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu Karabükspor ve Teknik Direktör Yılmaz Vural ile ilgili söyledikleri oldukça dikkat çekici.

Karabük spora imza atarken “Domi Kumbela: Karabükspor’da olduğum için iyi hissediyorum, hedefim; geçen yıl ligi 7. sırada bitiren takımımı dahada üst seviyeye çıkarmak.” şeklinde açıklama yapan Kumbela’nın  Yeni sezonda Bundesliga 2. ekiplerinden Greuther Fürth’ün formasını giyeceği kesinleşti.

Kumbela, Sport Bild dergisine verdiği röportajda, “Türkiye’de çok şey yaşadım. Orada da iki kale ve iki topla oynanıyor bu oyun ama futbolu farklı yaşıyorlar” ifadesini kullandı.

Karabükspor’daki günleri sorulan Kumbela, anıların da yeni teknik direktörümüz diyerek  Yılmaz Vural’ı kastederek ” Kendisi geldikten sonra haftada üç kez toplantı yapıyorduk. Bu toplantıların her biri en az bir saat sürüyordu. Bazen espri olsun diye kronometre tutuyorduk, bazı arkadaşlar toplantı esnasında uyuya kalıyordu. Toplantiların ardından iki saat de antrenman yapıyorduk.” açıklamaları ile sistemi eleştirdi.

Teknik Direktör değişikliği sonrası gol atmanın imkansız bir hale geldiğini söyleyenKumbela, “Öyle bir sistemle oynadık ki, böyle bir şey yaşamadım daha önce. Gol atmam çok zorlaşmıştı artık. Santraforlar topları orta saha oyuncularına hazırlamakla görevliydi, gol atmakla değil. Ayrıca daha çok kanatta oynadım, oysa merkezin oyuncusuyum” diye konuştu.

Uyum sorununu sadece tekni direktör ile değil, ülke ve takımla da yaşadığını ifade eden Kumbela, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Türkçe öğrenilmesi zor bir dil. Ayrıca din konusuna da alışmak zordu. Saygım çok büyük ama soyunma odasında ibadet edilmesine daha önce şahit olmamıştım. Cuma günleri tüm takım toplanıp, camiye gidiyordu.”

Türkiye serüveninin iyi geçmemesine rağmen, transferi konusunda pişmanlık duymadığını söyleyen Kumbela, “Ben bir aile babasıyım ve sorumluluk taşıyorum. Bir yerde üç katını kazanma fırsatınız varsa, bunu kabul edersiniz. İstediğim gibi gitmedi ama pişman olmadım”, diyerek sözlerini tamamladı.

wings

Kaynak Haber 7 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO