Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Yalan Haber’ Tepkisi Büyük Oldu

Karabük’te yaklaşık 15 senedir

gazeteciden milletvekiline

Karabük’te yaklaşık 15 senedir  İHA Karabük Bölge Sorumlusu olarak görev yapan, Gazeteci  Yasin ERDEM, Karabük Milletvekili Durrmuş Yalçın’a Hodri Meydan çekti…

MHP Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın’ın  AK Parti İl Başkanlığında ki söylemlerini inkar ediyor ve hukuk yolu ile mahkemeye vereceğini belirtiyor,Yalan haber yaptığımı beyan ediyor,  bende hodri meydan diyorum şeklinde   sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan Gazeteci Yasin Erdem, “dün gerçekleşen AK parti ziyaretinde kendisinin ifadelerini yaygın    basına servis yaptık, tabi bir çok basın kurumu bunu kullanmış, şimdi o haberlere yalan diyor, bende kayıtları mevcut, haber belli, hukuk yoluna başvuracağını ifade edince bende hodri meydan dedim ve bu süreçte kendisi ile ilgili bir haber yapmayacağımı belirttim” dedi.

MHP Milletvekili Durmuş Yalçın Ak parti ziyaretinde; “Bu bir nezaket ziyaretidir. Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Karabük’ün onuruna, gururuna yakışır bir şekilde milletvekilliği yapacağız. Herkese eşit mesafede yer alacağız. Karabük milletvekilliği nasıl olunurmuş bu konuda AK Parti Karabük milletvekili Osman Kahveci ile çalışacağız. Başarılı bir dönem, demokratik bir süreç bizi bekliyor. Demokratik bir imtihan vereceğiz. Bu imtihanda da AK Parti ile çalışacağız. Koalisyonu birlikte yaparsak zaten beraber çalışacağız, muhalefet olursak da yine beraber çalışacağız. İl Başkanımıza da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu..

Bugün çıkan haberler sonrası Milletvekili Yalçın’ın bu haberleri yalan olarak değerlendirip haberi servis eden İHA muhabirine karşı hukuk yolunu arayacağım belirtmesi sonrası Gazeteci Yasin Erdem’de Hodri Meydan çekip haberin görüntüleri ortadadır açıklaması yaptı..

 

İŞTE YASİN ERDEM’İN SOSYAL MEDYADA Kİ PAYLAŞIMI

 

ysn

Bu saatten sonra MHP Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın ile ilgili hiçbir şekilde haber yapmama kararı aldım. Bu kararım bu görevde durduğum müddetçe ve onunda milletvekilliği görevi süresince devam edecektir. Kendisi AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde söylediği sözleri inkar edip beni yalan haber yapmakla itham ederek bundan sonra avukatım devrede olacak diyor. Bende hodri meydan diyorum Sayın Vekile madem böyle bundan sonra bende ona göre hareket ederim sayın vekil, bundan sonra canınız sıkılmasın. Ama şunu da söyleyeyim öyle bundan sonra avukatım sizinle muhatap olur diyerek korkacak kadarda değiliz. Hukuk devletindeyiz istediğiniz yere kadar gidebilirsiniz.

ismet_market2

Web Tasarım & SEO: Best4SEO