Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YOLBULAN ; “DOĞRU YOLDAYIZ”

       

 

 

 

 

MURAT YOLBULAN GENÇLERBİRLİĞİ  MAÇINA SAKAT VE CEZALI OYUNCULARININ OLMADIĞINI TAM KADRO HAZIRLANDIKLARINI BELİRTEREK YAPILAN TRANSFERLERE EK 2-3 TRANSFER DAHA YAPILABİLECEĞİNİ BELİRTTİ.

 

 

 

YOLBULAN ; “DOĞRU YOLDAYIZ”

 myolbulan1

Bu hafta sonu GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ konuk edecek Kardemir KARABÜKSPOR çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürürken  takımı son 2 yıldır adım adım takip eden ve bu sene Mali sekreterlik görevi ile transferlerde önemli bir rol oynayan  Murat YOLBULAN  maç günlerinde şehirde şölen yapılmasından yanayız, futbolun keyfi alınsın, güzellikleri yaşansın bu kentte ve insanlarına kazanımları olsun istiyoruz dedi.

Yolbulan Karabükspor idmanı öncesi muhabirlere ;  “Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladık. Sakat ya da cezalı futbolumuz yok. Tam kadro hazırlıklarımız devam ediyor. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Onların destekleri çok önemli. Stat içinde ve dışında formasız taraftar görmek istemiyoruz. Maç günü de şehirde bir   şölen havası yaşanması arzusundayız.Bu konuda biz elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz zaten” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Karabüksporun şu ana kadar 8 önemli yere yeni transfer yaptığını belirten  Murat Yolbulan ; “ Transfer komitesinin transfer sezonunun son gününe kadar çalışacaktır, İki ya da üç transfer yapacağız. Bunlardan biri santrfor, diğeri sağ açık, biri de defansif özellikli bir oyuncu olacak.” Dedi.

Takım olarak , uyum sorununu aştıklarını belirten YOLBULAN yapılması planlanan yeni 2 transfer içinde “ Daha netleştirmedik  ancak İyi bir enerji ve sinerjimiz var. Doğru olanı yapmak istiyoruz. Taraftarımız bazı şeylerin çok çabuk olmasını istiyor.Ama Futbol dünyası farklı ve temkinli adım atmak gerekiyor, Karabük’ün sosyal ve fiziki  şartları belli, bazı açılımlar çok kolay olmuyor. Süreç içerisinde önemli oyuncuları kadromuza katmayı düşünüyoruz. Önemli olan bu sene hedefimize ulaşmak. Transferde görüştüğümüz futbolcunun ismini vermek istemiyorum. İsim verdikçe başka boyutlara taşınabiliyor. Transfer konusunda iyi çalışıyoruz. Ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Denediğimiz isimler belli olduğunda önümüze taş kondu. Onun için sır gibi bir transfer dönemi geçiriyoruz. Kim olduğunu açıklamak istemiyorum ama şu kadarını belirteyim iyi yoldayız” dedi.

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO