Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VERGİLİ’DEN ŞAHİNE ŞAHİN’DEN,VERGİLİ’YE

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ KARABÜKLÜ ,KARABÜKLÜ İSE M.ALİ ŞAHİN BEYİ SOKAKTA GEZDİRMEMELİ, DİYEREK  EMEKLİLERE YAPILACAK TOKİ KONUTLARININ KANDIRMACA OLDUĞUNU AÇIKLADI BİR GÜN SONRA ŞAHİN ” BİZ EMEKLİLERİMİZ İÇİN YAPACAĞIMIZ TOKİ KONUTLARI TEMELİNİ RAFET BEYLE BİRLİKTE ATARIZ” DİYEREK  KONUTLARIN YAPILACAĞINI TEYİT ETTİ..

sahinden-vergiliye-tesekk

 

 

VERGİLİ “KANDIRMACA”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Asit köyünde park açılışında, Emeklilere yapılacak TOKİ konutları bir kandırmaca diyerek ” Karabük’ün bir milletvekili değişmesiyle çok şeyler değişti, bakın  7000 emekliden kayıt topladılar, 7000 emekliye sen nereden yer buldun hangi yeri buldun nasıl bu kayıtları topladın?  Karabüklüler zaten bunun hesabını soracak!  ben şu an desem ki 30.000 tane  ev yaptırıyorum 30.000 kayıt var desem bir günde toplarım ama ne olur ben sizi kandırmış olurum… Bir sefer kandırırım bir daha sokağa çıkamam 7000 kayıt toplayanlar kesinlikle bir daha sokağa çıkamayacaklar” şeklinde açıklama yapmıştı..

Vergili “Yerel yönetim seçimlerinde kapı kapı gezdi Rafet Vergili yalancı diye bu güne karan size bir kere yalan konuşmadım tek kelime yalan söylemedim yapamayacağım hiç bir şeyi söylemedim. Hastaneler kapanmayacak dedi hastanelerden büyük pankart astı eğer Karabüklü Karabük lü,Mehmet Ali Şahin beyi ne sokakta gezdirir ne caddede gezdirir..” diyerek yapılacak hizmetleri eleştirmiş ve yalanlamıştı.

ŞAHİN “TEMELİ BİRLİKTE ATARIZ”

Bir gün sonra Basınla Kahvaltılı toplantı düzenleyen ve seçim startını başlatan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Adayı M.Ali Şahin’e gazetecilerin Başkan Vergili’nin bu açıklamalarını sorması üzerine ” TOKİ Konutlarının temelini Rafet Beyle birlikte atarız” diyerek yanıtladı.

Hangi projeyi getirmişte biz engellemişiz yada takip etmemişiz diyen Şahin ; “ Bayır mahalledeki Hastaneyi kapattınız deniyor, şuanda orada poliklinik hizmetleri devam ediyor. ek bina yapıldı, küçüldü, ancak hizmet devam ediyor, O hizmet devam edecek ayrıca oraya Ağız Diş sağlığı projelendirmesi yapıldı o devlet hastanesi yerine ağız diş sağlığı inşaat edeceğiz. Karabük Üniversitemizde bu konudaki düşüncemizi gerçekleştirirsek hemen arkasına diş fakültesi bölümü projemiz var. ” dedi.

Beşbinevlerde kadın doğum hastanesi vardı ama Şirinevler mahalesindeki yeni hastanemizde bu bölümler çok daha modern şekilde açıldı. diyen Şahin; ” Biz o hastaneyi yıkıp boş bırakacak halimiz yok. KBÜ oraya fakülte inşa edecek. Üniversite diyip geçmeyin. Üniversitenin varlığı yurtların varlığı 100. Yıl mahallesinde görülmekte. Önümüzdeki dönemde beşbinevlerin bu bakımdan gelişeceğini düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu..

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO