Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİNÇEL ” İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

KARABÜK  CHP Milletvekili   adayı  

KARABÜK  CHP Milletvekili   adayı   Av Erdoğan

Dincel ve Gülsüm Beniç  CHP’nin kuracağı hükümetin

izleyeceği politikalarla işsizliğin ve enflasyonun

düşeceğini belirttiler..

 

12002826_830852617034886_7934862949522542840_n

 

CHP Milletvekili adayları, Karabük,Safranbolu ,Eflani, Yenice,Eskipazar ve Ovacık ta vatandaşlarımızın duygularını net izliyoruz ve artık tek yolun CHP olduğunun farkında olduklarını ifade ediyorlar bizde görüyoruz ,halkın iktidarında işsizlik oranının düşecek refah gelecek siyasi ekonomik özgürlük gelecek dediler.

DİNÇELCHP Karabük Milletvekili adayı Erdoğan Dinçel ;  Pazartesi günü  saat 11.30 da İl başkanlığımızda önemli açıklamalarda bulunacağız, Cumhuriyetçiler korkmaz, bu ülke öyle kolayla kurulmadı, bu bayrak öyle kolayla dalgalandırılmadı, Atatürk Cumhuriyetinde özgürce ve kardeşçe yaşayacağız bu arada Ekonomik bağımsızlığımızı ilan edeceğiz , 1 Kasım’daki seçimlerde iktidara geldiğimizde insani gelişmişlik endeksinde Türkiye’yi ilk 20 ülke arasına taşıyacağız. Verimliliğin büyümeye katkısını artırarak, yıllık ortalama büyüme hızını yüzde 6’ya çıkaracağız. Yatırımları ve üretimi ayağa kaldırarak yılda en az 1 milyon kişiye istihdam imkânı sağlayacağız. İşsizliği yüzde 5’in altına indireceğiz. Enflasyonu yüzde 4’ün altına düşüreceğiz” dedi.

-Türkiye, CHP’nin üretim politikası ile büyüyecek-

12036577_832911380162343_3873604031785760997_nCHP’nin Türkiye’yi üretimle ayağa kaldıracağını aktaran DİNÇEL, “Yoksulluk, işsizlik ve kayıt dışılıkla mücadelede, iş gücünün niteliğinin yükseltilmesi ve düşük ücret sorunlarının çözülmesinde devletin düzenleyici ve denetleyici rolünden etkin bir şekilde yararlanacağız. Büyüme stratejisini; üretim, gelir dağılımı, sosyal kapsayıcılık ve sürdürülebilirlik ilkeleri ışığında tasarlayacak ve uygulayacağız. Yeni teknoloji alanlarının yanı sıra, geleneksel üretim sektörlerinde katma değeri yüksek ürün ve faaliyetleri geliştireceğiz. Yerel yatırımlarla ve doğrudan yabancı yatırımlarla, üretim kapasitelerinin artırılmasını sağlayacağız. Dışa açık, ama finansal dalgalanmalara karşı dayanıklı, yatırım odaklı bir istihdam ve büyüme stratejisi izleyeceğiz. Devletin istihdam ve rekabet alanında kolaylaştırıcı ve destekleyici olmasını sağlayacağız. Özel sektörün faaliyet göstermediği alanlarda, bölgesel gelişmişlik ve gelir farklılıklarının giderilmesi için kamuyu öncü konuma getireceğiz. Kamu yatırımlarında etkinliği, saydamlığı ve kurumlar arasındaki eşgüdümü sağlayacak reformları gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların kendisine ve partisine gösterdikleri ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Dinçel, artık tek yol CHP dir diyoruz, halkımızda bunu benimsemiş durumda diyerek 1 kasım seçimlerinde oylarını artırarak iktidara yürüdüklerini belirtti.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO