Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEZSİZ LİSANS ÜSTÜ PROTOKOLÜ

KBÜ ile KYK Karabük

KBÜ ile KYK Karabük İl Müdürlüğü Arasında

Tezsiz Lisansüstü Eğitim Programı Protokol

İmzalandı

5

 

 

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Karabük İl Müdürlüğü arasında, Tezsiz Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği protokolü imzalandı.

 

İmza törenine Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Kredi Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürü Kadir Öztürk, Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay ve Üniversite Sosyal Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürü Doç. Dr. İlyas Söğütlü katıldı.

 

0Kredi ve Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürlüğü personelinin Üniversite Lisansüstü Eğitim alması için imzalanan Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği Protokolü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürlüğü’nde görev yapan personelin, meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip etme, bilgi ve becerilerini arttırmalarına yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyaçlarına cevap verilecek.

 

Rektör Prof. Dr. Refik Polat imzalanan protokol ile ilgili: “İlimizde çalışmakta olan personelin, eğitim alanında Üniversitemizden faydalanması bizleri mutlu etmektedir. Eğitim öğretime yapacağımız katkılar devam edecektir. İmzaladığımız protokolün hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO