Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEDİKAR İLE MÜSİAD ANLAŞTI

  Müstakil Sanayici ve

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi, Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi ile Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi imzaladı.

 

MÜSİAD KARABÜK ŞUBESİNDE GERÇEKLEŞEN PROTOKOLDE ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ BAŞHEKİMİ OP.DR. ZİYA BOYACIOĞLU, MÜSİADF KARABÜK ŞUBE BAŞKANI AHMET NUR, BAŞKAN YARDIMCILARI CENGİZ ÜNAL VE REMZİ ÖZÇELİK İLE YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEBATİ KESKİN YER ALDI. (YASİN ERDEM/KARABÜK-İHA)

 

 

MÜSİAD Üyelerinin faydalanabileceği Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı..

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur konu hakkında “ MEDİKAR’ın ayakta kalması ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Başta Karabük olmak üzere, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Çankırı ve Ereğli’ye kadar uzanan bölgemizin güzide hastanelerinden bir tanesi. Çeşitli branşlarda hizmet vermeye başladı. Bu uygulamaların daha da yoğunlaşarak devamını diliyoruz. Bu anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum ” derken , Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Ziya Boyacıoğlu  ise, bölgenin en büyük özel hastanesi olduklarından gerek Karabük gerekse çevre il ve ilçelerden yoğun bir ilgi gördüklerini kaydederek, “ MEDİKAR’ın bu güzel imkanlarından hep beraber faydalanalım. MEDİKAR Bölgeye lazım bir hastane. Bizler Karabük için çalışıyoruz. Bölgenin öncü kuruluşlarından biri. Başarılı hekim kadromuzla, kaliteli sağlık hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Özel MEDİKAR Hastanesi olarak kaliteli sağlık hizmetini MÜSİAD’ın üyelerine de vermekten büyük mutluluk duyacağız” açıklamasında bulundu..

MÜSİAD Karabük Şubesinde gerçekleşen protokolde Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ziya Boyacıoğlu, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Başkan Yardımcıları Cengiz Ünal ve Remzi Özçelik ile Yönetim Kurulu üyesi Sebati Keskin yer aldı..

Web Tasarım & SEO: Best4SEO