Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DOĞRU OLANI “NORMAL DOĞUM”

Türk Ebeler Dernek Başkanı

DSC_2927

Türk Ebeler Dernek Başkanı Yrd.Doç.Dr.Nazan

Karahan dan “hamile bayanlara normal doğum

semineri” verildi.

 

Medikar Hastanesi, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Karabük Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği  normal doğumun anne ve çocuk üzerindeki faydalı etkilerinin anlatıldığı “Anneliğe Yolculuk” isimli seminerde   60 hamile bayan ve eşleri katılım yaptı..

Seminer de sunumu  Türkiye Ebeler Derneği genel başkanı Yrd. Doç. Dr. Nazan Karahan yaparken,Anneliğe Yolculuk isimli seminere   İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sezgin Tiryaki, Özel Medikar ODABAS_Taksit_KartıHastanesi  Başhekim yardımcısı Dr. Mehmet Çoşkun, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Koordinatörü Dr. İlker Telli, Türkiye Ebeler Derneği genel başkanı Yrd. Doç. Dr. Nazan Karahan ve bazı dernek yöneticileri ,Özel Medikar hastanesi Kadın, Doğum doktorları ve hemşireler, K.Ü. Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum doktoru ve hemşireleri, Aile Hekimliğinde çalışan bazı ebeler , anne adayları  hamile bayanlar eşleri  ile katıldı.

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sezgin Tiryaki böyle bir toplantı düzenlediği için başta Özel Medikar Hastanesine ve katılımcılara teşekkür ederken, çocuklarımızın sağlığı ve sağlıklı bir nesil, sağlıklı Türkiye için normal doğum ile olacağını ve amaçlarının da bu yönde olduğunu söyledi.

Türkiye Ebeler Derneği genel başkanı Yrd. Doç. Dr. Nazan Karahan anne adaylarına tıbbi bir gereklilik yoksa normal doğum yapmalarını tavsiye edip, konu hakkında bilgiler verdi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO