Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI,KBÜ’DE

  KBÜ’de Üniversiteler Türkiye

0(21)

 

KBÜ’de Üniversiteler Türkiye Taekwondo

Şampiyonası Başladı

 

13(1)Karabük Üniversitesi (KBÜ) ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen “Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 2016” KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin’in de katılımıyla açılış seramonisi ile başladı.

22Açılış seramonisinde konuşan Türkye Üniversite Sporları Temsilcisi ve KBÜ Hasan Doğan Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Günay Özbay “Üniversiteler sadece bilim yuvası değil, kültür ve spor etkinliklerinin de olduğu, kaynaşmanın gerçekleştiği ortamlardır. Güzel başlayan bu organizsayonun güzel devam etmesini temenni ederek, katılımcı herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Temsilcisi ve KBÜ Hasan Doğan Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şakir Bezci ise şunları söyledi: “Değerli katılımcılar, Taekwondo ülkemizde futboldan sonraki en fazla lisanslı sporcuya sahip bir spor dalıdır. Böyle bir spor dalında olmaktan hem kendi adıma hem de sizler adına mutluluk duyuyorum. Herkese başarılar diliyerek, güzel dereceler alıp üniversitenize dönmeniz temenni ediyorum.”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar da konuşmasında turnuvaya katılan tüm üniversite ve sporcularına başarılar diledi. Yaşar konuşmasına şöyle devam etti: “Karabük Üniversitesi’nde düzenlelen bu organzisayondan dolayı büyük gurur duyuyorum. Hep birlikte burada daha büyük organizayonlar 4(10)yapacağız inşallah. Taekwondo üniversitemizde çok etkin şekilde yaşanan bir spor dalıdır. Bugün bunu daha iyi anladım. Ev sahipliğini yaptığımız bu şampiyonaya 80 üniversiteden 500’e yakın sporcu katılım gösteriyor. Bir kısmınız burada şampiyon olacaksınız. Arkadaşlar, sporun en küçüğü bile hem hayatınızda hem burada sizi daima gurulandıracaktır. Üniversiteler yalnızca bilim yuvaları değil; aynı zamanda sporcuların akademik olarak yetiştirildiği yerlerdir. Umuyorum ki bu organzisayon da size ve kariyerinize önemli katkılar sağlayacaktır.”

18 – 20 Nisan tarihleri arasında Gökşen M. Yücel Kapalı Spor Salonu’nda sürecek Turnuva’da 80 üniversiteden 500 sporcu yarışıyor.

Seramoninin ardından müsabakalara geçildi. Üç gün sürecek müsabakaların sonunda düzenlenecek tören ile başarılı olan sporculara kupaları takdim edilecek.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO