Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Direk Süper Lige Doğru..

      Karabükspor

images

 

 

 

Karabükspor gerçekten lige çıkmaya en yakın takım.Sezon başından bu güne kadar sürekli uyardık, sürekli el freni çekecekler dedik…Sürekli kulüp içinde ki hiyerarşi bozukluğu dile getirdik ve belki de hiçbir sezon yaşanmayan başıboşluğu anlatmaya özen gösterdik..

Üç Teknik direktör değişimi altında ki gerçekleri yazdık, hocaların eline verilen listeleri ve hocaların bu kulüp kurumsal yapısından uzaklaşmış şikayetlerini yazdık..

Karabüksporu bu eleştiri içinde tutarak kimi zaman üzdük belki ancak hep irkilmesini hep dikkatli olmasını da kısmen sağladık.Kimileri dikkate almıyoruz dese de  dikkate alındığımızı gelen duyumlardan hep anladık..

Karabük Gündem arşivlerine bakın LÜTFEN.. Adanademir deplasmanına giderken farklı alırız demişiz, İçerde oynayacağımız maç için zor beraberlik kokuyor demişiz..Bolu maçı öncesi zemine dikkat beraberlik yada bir farkla galibiyet olur derken Trabzon 1461 maçına aman dikkat bu maç tehlikeli demişiz..

Urfa maçı öncesi de  rahattık ve bu kez kaleme almadık ancak çevremize 2-0 olmadı 2-1 kazanır döneriz dedik..

Şimdi bir başka iddiada bulunuyoruz 3×3 64 puanla bu takım süper lige çıkacak..

Hatta çıktı..,

Sezon başından bugüne KARABÜKSPOR şanslı ama şansını çok zorluyor dedik, kulüp içinde gaydıguppak yapanlara dikkat çekerken futbolcular arasında ki uyum işi kurtarıyor demiştik..

Tüm bu indiragandileri kongrelerde konuşulur inşallah, ama kalan 3 hafta içinde tüm KARABÜK’ÜN Karabükspora sahip çıkması için biz düğmeye basıyoruz..

ADANA Spor maçında  Kardemir yönetimi, Çelik İş Sendikası, TSO, Esnaf odaları ve Karabük Basını üzerine düşen görevi yapması için biz gayret göstereceğiz..

Stadyum 12 bin kişilik ve bugüne kadar 5 bin çekmedi ama ADANA maçında 12 bini ful çakması için tüm gayreti göstereceğiz..

3 x 3 yapılacak 64 puanla LİGE çıkılacak..

Haydi işçi kenti Karabük… Haydi Cumhuriyet kenti… Soğuksu, 5binevler, Esentepe, Kapullu, Yenimahalle, Kayabaşı, 100 yıl , ilçeler, her nerede yaşıyorsanız KARABÜK aşkını yüreğinizde duyuyorsanız son 3 hafta içinde sadece bir hafta stadyuma dolduracasınız  ve şampiyonlukta katkı sunacaksınız..

Karabük AŞKI İçin..Kan kussanız da KIZILCIK ŞURUBU demek zamanı…

NOT : BU YAZI ALANYA-V.ELAZIĞ KARŞILAŞMASI ÖNCESİ YAZILMIŞTIR. 24 Nisan 2016 PM 12.45 YAYINA VERİLMİŞTİR

Web Tasarım & SEO: Best4SEO