Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAKANIN MÜJDELİ HABERLERİ

  YILDIRIM GİBİ GELEN

 

filyos projesi

YILDIRIM GİBİ GELEN VE ZONGULDAK’A GEÇEN BAKAN BİNALİ YILDIRIM, KARABÜK BELEDİYESİNDE DDY ARAZİLERİ İÇİN GEREKEN YAPILACAK MESAJI VEREREK KARABÜK’ÜN YILLARDIR ASKIDA KALAN SORUNUNA MÜJDE VERİRKEN  ARDINDAN FİLYOS PROJESİ İÇİNDE “BAŞLIYORUZ” MÜJDESİNİ VERDİ..

 

BAKAN YILDIRIM: “FİLYOS PROJESİ’NİN

İNŞAATINA BAŞLIYORUZ”

Irmak-Karabük-Zonguldak tren ağının Zonguldak Tren Garı’ndaki açılış törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Filyos Liman Projesi’nde mutlu güne gelindiğini açıkladı.

Karabük’te  DDY arazileri için müjde veren Yıldırım Zonguldak’ta Filyos projesi müjdesini verdi.

13087518_1714648802126103_4406706589566042681_nBakan Yıldırım, “Marifet iltifata tabidir. Alıcısı olmayan mal metadır. Biz marifetimizi göstereceğiz. Ama siz de gereken katkıyı yapacaksınız. Filyos Liman Projesi’nde de nihayet o mutlu güne geldik. Bugün o müjdeyi de sizlere vermek istiyorum. Filyos Projesi’nin inşaatına başlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Bu bölgede binlerce vatandaşımız iş güç sahibi olacak” dedi.

Filyos Projesi İnşaatına en kısa sürede başlanılacak müjdesini Zonguldak’ta  veren  bakan Yıldırım’a  Karabük Belediyesi ziyaretinde  DDY arazilerinin kente kazanımı ile İstasyon mevkinin  Soğuksu mahallesi dışına  kaydırılması projesi anlatıldığında “Bu konuda gerekli talimatları vereceğiz, Karabük’ün bu konuda ki kazanımı bizi de memnun eder” dedi ve  Karabük’ün orta yerinde duran ve yıllardır çözüm bekleyen arazilerin kente kazanımı için düğmeye basılmış oldu.

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO