Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Geçici Olarak Hizmet Dışı !!

    Kamu Hastaneleri

 

kara

 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Op.Dr.İsmail KARA  ömrünü tamamlamış eski devlet hastanesinin yıkılması ile birlikte yerine modern çağdaş bir 40 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi projesi kapsamında, Bayır Mahallesi bölgesine yapılacak  hastanenin çalışmaları son sürat devam ettiğini açıkladı..

Kara; Yüklenici firmanın işin gereği yıkım çalışmalarına son sürat devam ederken,  çevre sağlığı – iş güvenliği ve alınması gereken önlemler gereği, Bayırmahallede Prafabrik binada hizmet veren  Devlet hastanenin  29.04.2016 ila  08.05.2016 tarihleri arasında sağlık hizmetlerine ara vermek zorunda kaldığını belirtti.

Kara  basın açıklamasında  ; “Yıkımla ilgili oluşturulan komisyonun yaptığı toplantıda, can güvenliği,çalışan ve çevre güvenliği açısından gerekli önlem ve tedbirlerin alınabilmesi için acil ve poliklinik hizmeti veren prefabrike binada 29.04.2016 – 08.05.2016 tarihleri arasında geçici olarak hizmete ara verilecektir. 09.05.2016 Pazartesi tarihi itibariyle Bayır Mahallede Prefabrike Binamızda, halkımıza hizmet verilmeye devam edilecektir.”  dedi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO