Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çetinkaya,Ukrayna’da

  Karabük BRTV Yönetim

13282248_10208267289352281_769805483_n

 

Karabük BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) konuğu olarak Ukrayna’ya gitti.

2004 yılında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir grup Türk işadamı tarafından, Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliği’nin himayesinde kurulan ve bugün Kiev merkezli olmak üzere, Harkov, Odesa, Herson şubeleri yanı sıra İstanbul temsilciliği ile faaliyet göstermekte olan   dernek Yerel basına da destek vermekte

thumbopenBelirli aralıklar ile Türkiye’den CNN Türk, TRT gibi televizyon kanalları davet edilerek, Ukrayna hakkında hazırlanan programlara ve belgesellere sponsor olun dernek bu dönem konuk olarak BRTV yi seçti.

TUİD Her yıl ticari, eğitsel, kültürel ve sanatsal 40 civarında etkinlik dernek tarafından organize edilirken bu yıl Ukrayna’da Türkçe öğrenim gören üniversite öğrencileriyle yapılan organizasyonlara verilen destekler ile de dikkat çekmiştir.

TUİD  Başkanlığını yapan Burak Pehlivan ile birlikte Ukrayna sanayi fuarı ve eğitim çalışmalarını gözlemleyip haber-program yapacak Çetinkaya ” Bu etkinliklere Karabük basınımızı da sıra sıra almak istiyorlar” dedi.

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO