Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSOY ‘Boyuta Açılan Kapı’ yı Açtı

‘Boyuta Açılan Kapı’  Sergisi

‘Boyuta Açılan Kapı’  Sergisi Törenle Açıldı

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) Kağıt Rölyef kursundan Fatma Yavuz, Meliha Serin, Melike Arı ve Elvida Türk isimli 4 öğrencinin kişisel sergisi olan ‘Boyuta Açılan Kapı’ adlı kişisel sergi açılışı, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un da katılımı ile Tarihi Çarşıda bulunan Cıngıllıoğlu Sanat Galerisinde gerçekleşti. 

Sergi açılışında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “SAKEM’in istedikleri noktalardan birine geldiğinin en güzel örneğinin bu gün bu sergi ile görmüş bulunmaktayız” dedi. 

SAKEM Kağıt Rölyef kursunun 4 kursiyerinin kişisel yeteneklerini ortaya koydukları ürünlerini sergi halinde bir araya gelip vatandaşların beğenisine sunacaklarını kaydeden Başkan Aksoy; “ SAKEM düşüncesini ortaya atarken insanların gündemlerine sanatı koyalım, Safranbolu’da sanatında aynı futbol gibi ya da diğer spor branşları gibi insanların hayatında belli bir yer edinmesini istedik. Yani sadece televizyon izleyen, internette gezen bir nesil yerine fırçayı nasıl tutacağını, neyi nasıl yapacağını insanların gündemine koymak istedik. Gördüğünüz üzere bu hedeflerimize bu gün Rölyef dalında ulaşmış bulunmaktayız. Bizden kurs alan Fatma Yavuz, Meliha Serin, Melike Arı ve Elvida Türk isimli kardeşlerimiz hocalarının rehberliğinde bir araya gelerek bu sergiyi açıyorlar. Bu vesile ile SAKEM koordinatörümüze ve hocalarımıza böylesi kursiyerler yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Medeni cesaretlerinden dolayı da kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimine geçildi. Kurdele Kağıt Rölyefin en önemli malzemesi olan neşterle yapılırken sergi büyük beğeni topladı.

Muhteşem eserlerin sunulduğu sergi bayram sonuna kadar ziyarete açık olacak. 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO