Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARABÜK GAZİANTEP MAÇINI ÇAKIR YÖNETECEK

      KARDEMİR

 

 

 

KARDEMİR KARABÜK Spor Lig’de hafta sonu deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.Karşılaşmayı Cünet Çakır yönetecek. Gaziantep ligde 1 puan ile ligin dibinde yer alırken Karabükspor 8 puanla 7.sırada.

 

 

 

 

KARABÜK GAZİANTEP MAÇINI ÇAKIR YÖNETECEK

 

 

Hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen mavi ateşin temsilcisi koşu ve ısınma hareketleri sonrası teknik çalışmayla devam eden antrenman sonrası dinlenmeye çekildi ve akşam saatlerinde Gaziantep’e hareket etmek için Ankara’ya geçti.

Sakatlığı süren Hamroun, takımdan ayrı çalışırken teknik patron Tolunay Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlar için iç veya dış sahada oynamalarının fark etmediğini, Gaziantep’e de puan almak için gideceklerini söyledi.

Gaziantepspor’un lige iyi başlamadığını hatırlatan Kafkas, “Önemli transferler yaptılar. Bir uyum süreci içerisindeler. Bizim açımızdan çok zor bir maç olacak. Gaziantepspor maçında stratejimizi sahaya yansıtarak, puan almak istiyoruz. Takımlar bizimle oynadıklarında bazı önlemler alıyor. Ona göre çözüm üretmek zorundayız. Oynadığımız maçlarda birçok pozisyona girdik fakat değerlendiremedik. Bunlar futbolda olağan şeyler. Gol atma başarısını biz de fazlası ile gösterebilecek oyuncu var. Umuyorum, önümüzdeki haftalarda gol sorununu çözmüş olacağız” diye konuştu.Kafkas, yeni transferleri Joseph Eneojo Akpala’nın antrenman eksiği bulunduğunu, Bursaspor maçında kadroda olabileceğini sözlerine ekledi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO