Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Merkez İlçenin, CHP Merkez İlçeye Ziyareti..

Ak parti merkez ilçe

ak-p-chp-ilce

Ak parti merkez ilçe başkanı,  CHP Merkez İlce Yönetimine göreve gelmeleri dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretin de bulundu.

AK Parti  merkez ilçe başkanı Muhammet Kaya, CHP Merkez ilçeziyaretinde ” 15 Temmuz hain Fetö terör örgütünün darbe kalkışmasına karşı göstermiş oldukları duruş ve de demokrasi nöbetlerine katkılarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdik.”  dedi

Ziyarette Ülke ve Karabük gündemine dair konular ele alındığını belirten Kaya, ” Ülke ve Karabük’ ün menfaati herseyin üstünde. İnşAllah Yenikapı ruhu yerelde de sürecek. Misafirperverliklerinden dolayı CHP Merkez İlce Başkanı Sn Mehmet Durum ve Yönetimine çok teşekkür ederim” dedi..

CHP Merkez ilçe Başkanı Mehmet Durum ise, “Ak partinin değerli merkez ilçe başkanı kardeşimiz Kaya’nın ziyaretinden memnun olduk, CHP bu ülkenin kuruluşunda ve Cumhuriyetin var oluşunda bir parça doğal olarak darbeci ve fitne-cemaat  örgütlerin karşısında, halkın önünde ve önderliğinde her zaman yerini alacaktır, bizde bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sn.Kaya’ya ve Ak parti merkez ilçe yöneticilerine teşekkür ederiz” dedi. 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO