Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DSİ İNADIM İNAT DİYOR

    Karabük ve

 

 

Karabük ve bölgenin en modern ve kullanıma açık hastanesi şirinevler mevkiinde yapımına devam ederken yetkililer  KBÜ araştırma ve Eğitim Hastanesinin Ocak 2014 ayında acil servisi ile birlikte hizmet vermeye başlayacağını açıkladılar.

 

 

 

DSİ İNADIM İNAT DİYOR  

KARABÜK SEYREDİYOR

 

dsi

Bölgede ummalı bir çalışma devam ederken DSİ bölge Müdürlüğünün  uhdesinde devam etmekte olan    dere ıslah çalışmaları yaklaşık  Haziran ayından bugüne devam ediyor.

 Şirinevler-Yenişehir arasında kalan karayolu üzerinde yaklaşık 4 aydır çalışmalarını tamamlayamayan DSİ bölge Müdürlüğü haberlerimize de  ciddi cevaplar vermeyerek Karabük’ü dikkate almadıklarına işaret çekiyorlar.

DSİ tarafından Şirinevler de yapılan  dere islah çalışmaları yüzünden bir çok hasarlı kazalar olduğuna dikkat çeken  mahalle sakinleri ise bu ufak yatırım bile “Karabük’e gelen yatırımlarda  yaşanan  gecikmelerin bir göstergesidir “ diyorlar…

 

Öte yandan Karabük içinden geçen derelerin temizlik ıslah çalışmalarını da askıya alan DSİ olası bir aşırı yağmur,sel  durumlarında nasıl bir önlem alacağı  merak ediliyor.

Vatandaşlar “Dere içleri ağaçlarla dolu ve burası her kış öncesi mutlaka temizlenirdi,kentin orta yerinden geçen dereyi bari temizlesinler ” derlerken DSİ Bölge müdürlüğünün de Karabük çalışmalarında ki isteksizlik ve yetersizlik devam ediyor.

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO