Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Her Yıl Yenileniyor

    Türkiye Otomobil

 

 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun her yıl sezon öncesinde düzenlediği aday ve terfi gözetmen eğitim seminerleri Karabük Üniversitesi’nde başladı.

Üniversitenin Taşıt Teknolojileri Öğrenci Kulübü tarafından Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Eğitim Kurulu Üyesi Harun Öcal Zilanlı’nın sunumuyla “TOSFED Gözetmen Lisans Eğitimi” semineri gerçekleştirildi.
Fen Fakültesi Konferans Salonu´nda yapılan etkinliğe KARDOF Başkanı Ahmet Demir ile gözcü gözetmen adayı öğrenciler katıldı. Seminerin konuşmacısı Harun Öcal Zilanlı aday ve terfi gözetmenler tarafından bilinmesi gereken tanımlar ve kurallar üzerine konuşacağını ifade etti. Eğitimde gözetmen adaylarına, “Otomobil sporları nedir?”, “Nasıl gözetmen olunur?”, “Yarışlarda neler yapılması gerekir?” ve “TOSFED bünyesinde yapılan etkinlikler” konu başlıklarında bilgiler aktarıldı.
Harun Öcal Zilanlı, öncelikli amaçlarının gözetmenlere otomobil sporlarındaki kuralları ve güvenlik tedbirlerini aktarmak olduğunu belirtti. Gözetmen terfi sistemi hakkında da bilgiler veren Zilanlı, lisansını devam ettirmek isteyen her gözetmenin eğitim seminerlerine katılmak zorunda olduğunu söyledi. Zilanlı, gözetmen lisans seviyeleri hakkında bilgiler aktararak seviyeleri bu işi sürekli takip eden kişilerin yükselip terfi edebilmesi için verildiğini söyledi.
Değişen yenilikler hakkında gözetmenleri bilgilendiren Harun Öcal Zilanlı, 2017’deki uluslararası organizasyonlar, TOSFED 2016 sezon özeti, görevli araçlar, baş gözetmen, zaman kontrol gözetmenliği hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu.
Gözcü gözetmen adaylarına programın ilk oturumunda gözetmen terfi eğitimi verilirken, ikinci oturumunda ise yeni gözetmen eğitimi verildi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO