Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fanatik Transferi Duyurdu

    Elazığsporla sözleşmesinin

 

 

Elazığsporla sözleşmesinin tek taraflı feshederek ayrılan Traore yaygın spor gazetelerinden Fanatik’in özel haberine göre Süper Lig takımı Karabükspor ile anlaştı…

İstanbul’da çalışmalarını sürdüren Başkan Tankut, İstanbul basını ile yemekte buluştu ve önemli açıklamalarda bulundu. Tudor’u Türk Futboluna kazandırdığı için mutlu olduğunu ifade eden Başkan Tankut beraberinde TD Erkan Sözeri’de olduğu halde önemli açıklamalarda bulundu

 

 

 

Elazığsporla sözleşmesinin tek taraflı feshederek Elazığ’dan ayrılan Malili futbolcu Hamidou Traore ile ilgili iddialar Karabüklü taraftarlar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Spor gazetesi  Fanatik’in özel haberine göre Traore Süper Lig takımı Karabükspor ile anlaştı.

İşte o haber:

“Transfer çalışmalarına erkenden başlayan Karabükspor bombayı patlattı. Kırmızı-Mavililer, 1. Lig’in yıldızı Hamidou Traore’yi kadrosuna kattı. Sağlık kontrolünden geçen oyuncu, bu hafta içi imza atacak.

İç transferde sözleşmesi biten kaleci Ercüment Kafkasyalı’yla yollarını ayıran, sol kanat oyuncusu Dejan Lazarevic’i ise yeniden kiralayan Karabükspor, dış transferde ise flaş bir ismi kadrosuna kattı. Elazığspor’la iki sezondur çok başarılı işlere imza atan Hamidou Traore, 3 yıl kırmızı-mavili takımın formasını giyecek.

Bordo-Beyazlı takımın orta sahasının vazgeçilmezlerinden biri olan Traore’nin adı bir süredir süper lig ekiplerinin yanı sıra avrupa’dan da bazı takımlarla anılıyordu. ön libero mevkiinde oynayan Traore, güçlü fiziğinin yanı sıra skora da katkısıyla dikkat çekiyor. iki sezonda Elazığspor’da 68 maça çıkan Traore, bu süreçte 9 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

10 numara da gelecek

Bu arada transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ferudun Tankut, ” ayrılan Razack Traore’nin yeri dolacak. 10 numara transferini düşünüyoruz. şu ana kadar hiçbir oyuncumuz için de bize bir teklif gelmedi” dedi.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO