Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Protokol Bayramlaşması Yapıldı

  Ramazan Bayramı nedeniyle,

 

Ramazan Bayramı nedeniyle, Karabük Valiliği’nin düzenlediği bayramlaşma programına protokol ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Karabük Polisevi’ndeki bayramlaşma töreninde Mülkiye Başmüfettişi iken son valiler kararnamesiyle Karabük’e atanan ve bugün görevine başlayan Karabük Valisi Kemal Çeber, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Rafet Vergili, diğer protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar bayramlaştı.

 

Polisevinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Vali Çeber beraberinde Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Belediye Başkanı Rafet Vergili ve protokol üyeleri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığına geçerek askeri personelin bayramını kutladılar. Daha sonra 5000 Evler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali Çeber ve beraberindeki heyet Emniyet Mensuplarının bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar dilediler.

Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında Güleç Sevgi Evleri ve Yücel Huzurevini de ziyaret eden Vali Çeber ve eşi Neslihan Çeber’e Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve eşi Nur Akay eşlik etti.

Karabük Valisi Kemal ÇEBER’de  Bayram dolayısı ile mesaj yayımladı.

Vali Çeber bayram mesajında şöyle dedi;

Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, rahmet ve cömertliğin zirveye ulaştığı, Ramazan ayını geride bırakarak, se

 

vgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama 

 

ulaşmanın huzur ve sevincini yaşamaktayız.

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Büyüklerimizin, yaşlılarımızın, muhtaç, yoksul ve kimsesiz durumda bulunan, hasta olan her yaştaki vatandaşlarımızın ziyaret edilerek hatırlanması, onlara yalnız olmadıklarını hissettireceği gibi bizim de manevi duygularımızı güçlendirecektir. Bu nedenle, fert ve toplum hayatında önemli bir yeri bulunan bayramları, anlamına uygun biçimde yaşamalı ve yaşatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle böyle güzel ve mübarek bir günde Valilik görevine başlamanın mutluluğu ile Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileği ile bayramınızı en içten duygularla kutlarım.”

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO