Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası..

  Kuşak Güreşi Ümitler

 

Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası Karabük’te Başladı

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından 13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Kuşa Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası Karabük Valisi Kemal Çeber’in katılımları ile Soğuksu Spor Salonunda açılış seramonisi eşliğinde start aldı.

Karabük-Adana-Adıyaman-Antalya-Bartın-Edirne-Eskişehir-Hatay-Kahramanmaraş-Kastamonu-Konya-Kütahya-Manisa-Sivas ve Zonguldak illerinden 88 Erkek,70 Bayan toplam 158 sporcunun katılımı ile başlayan şampiyona ,Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Fahrettin Şolpan ve Karabük Valisi Kemal Çeber’in konuşmaları ile devam etti.

Kürsüde konuşan Vali Çeber, “ Geleneksel sporlarımıza ilginin artması ayrıca bu şampiyonanın da geleneksel sporlarımızla ilgili olması beni daha da mutlu etti. Karabük bir spor kenti, ben Karabük Valiliğine başlayalı üç ay oldu. Bu üç ay içersinde uluslararası alanda değişik branşlarda şampiyon olan sporcularımıza ödül verdik. Bu başarılar bu ilin valisi olarak beni son derece mutlu ediyor. Sizin yaptığınız spor hakkında As Başkanımız Şolpan’dan aldığım bilgiler beni daha da mutlu etti. Çünkü siz bizim özümüzden gelen, geçmişimizden gelen, bize ait olan, bizimle beraber dünyaya yayılmış olan bir sporu yapıyorsunuz, buna ilgi gösterdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Ümit ediyorum ki Karabük’te yapacağınız müsabakalar sizin gelecekte ki başarılarınız için de önemli alt yapılar teşkil eder. İnşallah hepinizi milli sporcularımız olarak görürüz, başarılarınızı duyarız. İlimize hoş geldiniz, hepinize müsabakalarda başarılar diliyorum. Bu şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Tören geçitinin ardından müsabalarda 57 kg dereceye giren sporculara Karabük Valisi Kemal Çeber madalyalarını takdim etti.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO