Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Asfalt ve Alt Yapı çalışmaları Devam Ediyor

Asfalt Çalışmaları Tam Gaz

Asfalt Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşım sağlaması için başlattığı asfalt atağına yenilerini ekliyor.

Karabük’te bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını yoğunlaştıran Karabük Belediyesi, il genelinde başlattığı sıcak asfalt çalışmasına Aydınlıkevler Mahallesinde tüm hızıyla devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Şehrimizde sürdürdüğümüz çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Hedefimiz Karabük’ü daha modern bir il haline getirmektir. Şu anda Aydınlıkevler Mahallesi mevkiinde ekiplerimizin yaptığı sıcak asfalt çalışması devam etmektedir. Belediye olarak mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir” dedi.

 

 

İstinat Duvarı ve Kaldırım Çalışmalarına

Devam Ediyor

 

Karabük Belediyesi vatandaşların isteklerini değerlendirerek, her noktaya en sağlıklı ve en güvenilir hizmeti ulaştırmaya devam ediyor.

 

Namık Kemal Mahallesi Rüstem Sokakta istinat duvarı yapım çalışmalarına devam eden Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol kenarlarında oluşan ve oluşabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı çalışmalarını sürdürüyor.

 

Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri istinat duvarı çalışmalarının yanı sıra şehrin muhtelif yerlerinde kaldırım çalışmalarına da devam ediyor.

 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahallelerde yolların olası çökmelerinin önüne geçmek ve güvenli yolların sağlanması için başlatılan istinat duvar çalışmalarının ihtiyaç duyulan mahallelerde devam edeceğini belirterek; “Karabük’ün her gün gelişen, geliştikçe ihtiyaçları artan bir il. Karabük Belediyesi olarak ihtiyaçlara cevap vermek için ara vermeden çalışıyoruz. Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla istinat duvarı çalışmalarının yanında kaldırım çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO