Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çelik İş Sendikasında Kılıçlar Çekildi..

Çelik İş Sendikası Genel

Çelik İş Sendikası Genel Merkez Yönetiminde adeta kazan kaynıyor. Genel Başkan Yunus Değirmenci ve Genel Mali Sekreter Bayram Altun yol ayrımına geldiler.

ÇELİK İŞ Sendikasında geçtiğimiz yıl  Cengiz Gül’ün sendika genel başkanlığı görevinden ayrılması ile yerine Yunus Değirmenci gelmişti. Aradan bir yıl geçmesine karşın bu kezz de Değirmenci ile genel mali sekreter Bayram Altun’un yolları ayırdıkları belirtiliyor.

Bir süredir fikir ayrılığına giren ve aralarında ciddi tartışmalar yaşandığı ifade edilen Bayram Altun’un, Genel Başkan Değirmenci tarafından istifası istendiği iddia ediliyor.

6-7 ay içinde Genel Merkez kongresinin yapılacağı arefede yaşanan bu olaylar nedeniyle Bayram Altun’un görevini bırakıp gitmemekte kararlı olduğu ve mücadele ettiği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

YUNUS DEĞİRMENCİ’DEN TWEET MESAJI

Genel Başkan Yunus Değirmenci, kurul arkadaşı Bayram Altun ile yolları ayıracaklarını Twiteer’de attığı “Aynı yolu beraber yürürdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize gidecekleri yere kadar eşlik ediyorlarmış. Ama biz yine de hedefimize dava arkadaşlarımızla yürüme kararlılığımız değiştirmeyeceğiz” şeklinde mesajı ile  üstü kapalı ilan ettiği sanılıyor.

ÖMER FARUK ÖZ HEMŞERİSİ ALTUN’A DESTEK VERİYOR

Malatyalı olan Çelik İş Genel mali  sekreteri Bayram Altun ile hemşerisi KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’ün Altın’a destek verdiği ifade edilirken, istifaya zorlayan Genel Başkan Yunus Değirmenci ile şu ana kadar herhangi bir görüşme yapıp yapmadığı ise bilinmiyor.

RECEP AKYEL KİMİN YANINDA?

Çelik İş Sendikasının Karabük Şubesinden Genel Merkez Yöneticiliğine  Cengiz Gül’ün destekleri ile seçilen Recep Akyel’in ise bu karmaşada şu an Genel Başkan Yunus Değirmenci’nin yanında yer aldığı belirtilirken, ilerleyen zamanlarda ise ne yapacağı bilinmiyor.

Genel Başkanlıkları sırasında ilk olarak Feridun Tankut’un, ardından da Cengiz Gül’ün gittiklerinde yanlarında yer almayan Recep Akyel’in, gidişata göre saf tutacağı da yakın çevresi tarafından ifade ediliyor.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO