Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UYSAL: “YATIRIMLARI GELİŞTİRİYORUZ.”

  Karabük için müjdeler

 

Karabük için müjdeler vermeye devam eden AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin UYSAL, “Eskipazar Mermer Kavşağı ve Cumayanı Geçişi İhalesi Hayırlı Olsun.” dedi.

Milletvekili UYSAL yaptığı yazılı açıklama da; “Takipçisi olduğumuz ve sık sık gerekli görüşmelerini gerçekleştirdiğimiz Karabük-Eskipazar 4.Bölge Hududu yolu km 12+800-14+500 Cumayanı Geçişi, km 34+000-35+200 Eskipazar Mermer Kavşağı Yapımı ve muhtelif kesimlerde heyelan ıslahı işi ihalesi 19 Haziran 2018’de yapılacaktır.

Karayolları 15. Bölge Müdürümüz Hüsamettin ÖZENDİ ve ekibi ile birlikte Eskipazar Belediye Başkanımız Mustafa YARKAN, AK Parti Eskipazar İlçe Başkanımız İsmail PALAZ’ın katılımlarıyla, Kasım 2017’de Eskipazar Mermer Kavşağı’nda incelemelerde bulunmuştuk. Eskipazar ilçe girişi için çok önemli bir yer olan Mermer Kavşağı ile
Cumayanı geçişinde anayola yapılan kontrolsüz giriş çıkışlar nedeniyle yayaya çarpmalı, ölümlü trafik kazaları meydan gelmektedir. Mevcut yerlerde trafik güvenliği, mal ve can emniyeti açısından daha güvenli hale getirilmesi için hızlıca çalışmalarımızı yaptık ve ihale aşamasına geldik.

Karabük’ümüz AK Parti iktidarında her alanda çok önemli yatırımlar aldı, almaya da devam ediyor. Bu yatırımlar sayesinde kentimizin gelişmesi hızlandı, bundan sonra yapılacak yatırımlar la da gelişmeye devam edecek.

Eskipazar ilçemize ve Karabük’ümüze vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu, hep birlikte yaşıyoruz. Bugüne kadar Karabük’ümüze yapılan her türlü icraat ve yatırımda desteklerini ve emeklerini bizden esirgemeyen başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet ARSLAN, Karayolları Genel Müdürümüz İsmail KARTAL’a ve 15. Bölge Müdürümüz Hüsamettin ÖZENDİ’ye şukranlarımı sunuyorum, Eskipazar’ımıza Karabük’ümüze hayırlı olsun.
GÜZEL KARABÜKÜMÜZ YARIN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO