Emniyet Yine Göz Açtırmadı Zehir Tacirlerine

Karabük KOM Şube ekipleri yine bir uyuşturucu operasyonundan başarı ile çıktılar. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 6 kilo 19 gram esrar ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandığı bildirildi. Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik sürdürdüğü operasyonlar kapsamında 6 kilo 19 gram esrar ile yaklanan SD, LA, ve SK, ‘uyuşturucu imalatı […]

esrarKarabük KOM Şube ekipleri yine bir uyuşturucu operasyonundan başarı ile çıktılar.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 6 kilo 19 gram esrar ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandığı bildirildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik sürdürdüğü operasyonlar kapsamında 6 kilo 19 gram esrar ile yaklanan SD, LA, ve SK, ‘uyuşturucu imalatı ve ticaretini yapmak’ suçundan çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Karabük T Tipi cezaevine gönderildiler.

Son zamanlarda Karabük Emniyetinin başarılı çalışmaları neticesinde gerek zehir tacirlerine gerekse huzuru bozanlara yönelik yapılan çalışmalarda Karabük halkının taktirini topluyor.

 

Exit mobile version