Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güneş Başarılar Diledi

KBÜ Rektör Vekili Prof.


130315rektor23

KBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Güneş’ten

YGS ‘ye Girecek Öğrencilere Mesaj

 

Gençlerimizin istikbalinin şekillenmesinde önemli bir dönüm noktası olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı, üniversite başarısı için önemli bir adımdır.

İnanıyoruz ki öğrencilerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek Lisans Yerleştirme Sınavı’nda da başarılı olarak, hak ettikleri üniversiteleri kazanacaklardır. Beklentimiz üniversite eğitimi sayesinde Türkiye için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan başarılı genç nesillerin yetişmesidir.

Bu noktada ailelerin, ortaöğretim kurumlarının ve öğrencilerin üzerine düşeni yapması başarıyı mutlak kılacaktır. Karabük Üniversitesi olarak amacımız üniversitemizde yetişen gençlerimizin, eleştirel düşünebilen, lider karakterli, analiz yapabilen, yapıcı, orijinal fikirler üretebilen, bunlardan yeni sonuçları ve uygulamaları tasarlayabilen, yaşam boyu öğrenme merakı olan bireyler yetiştirmektir.

Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ve ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum.

 

Prof. Dr. Ali GÜNEŞ

                                                                                                                  Rektör Vekili

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO