Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kahveci ve Namal Muhtarlarla….

AK Parti Karabük milletvekili

AK Parti Karabük milletvekili adayları Osman

Kahveci ve Sedat Namal Safranbolu köy ve

mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kahveci ; “Bir zamanlar Cem Uzan’ın döner ekmek ve şarkıcıları getirerek bu ülkede yüzde 7 oy aldı. Şimdi bazıları da türkücü getirerek meydanları doldurup bol keseden atmaya başladılar. Bunların derdi iktidar olmak değil mevcut oylarını korumak ve bir iki puan arttırmak.”

 

MUHTARLAR1

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Safranbolu Ünsal Tülbentçi öğretmen evinde Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal’ın katılımları ile düzenlenen kahvaltılı toplantıya köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve İlçe Başkanı Ahmet Güneş de katıldı.

“KAPILARI KAPATMADAN EN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İKİ ADAYIMIZI ANKARA’YA GÖNDERİLİM

 Toplantının açılışında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek “ 2002 yılından buyana Karabük ve ilçeleri AK Parti’ye tüm desteğini verdi ve vermeye de devam ediyor. Önümüzde önemli işler var.  Yerelde belediye olarak ilçemize ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz. Şimdi önümüzde şehre artı değer katacak ve turist sayılarını arttıracak projelerimize başlayacağız.  Yerel yönetimin bütçeleri belli bir yere kadar ve bu projelerin tamamlanması için merkezi hükümetinde desteği gerekli. Bunun için Safranbolu olarak hizmeti oylayarak, kapıları kapatmadan en güçlü bir şekilde iki adayımızı Ankara’ya gönderilim “ dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal ise, muhtarlara verdiği örneklerle AK Parti icraatlarını ve hedeflerini anlattı.

 MUHTARLAR2

“SAFRANBOLU AK PARTİ’NİN EN GÜÇLÜ KALELERİNDEN BİRİ”

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci ise, AK Parti iktidarı döneminde mahalle ve özellikle köylere büyük destek verildiğini anlatarak, “ eski Türkiye’de yapılan yatırımlar 15-20 sene sürerdi ve devletin müteahhitlere vereceği parası olmazdı. Şimdi ise kendi kaynakları ile ayakta duran bir Türkiye var ve başladığı projeleri hızla tamamlayan AK Parti var. Köylerden şehre göç olmaması için KÖYDES projeleri kapsamında yapılan yatırımlar ortada. Şükürler olsun AK Parti iktidarı var. Şimdi köylülerimiz artık doğalgaz ve internet talepleri geliyor. Türkiye’nin gelişen ekonomisi ve dünyada güçlü olmaya başlamasını istemeyenler şimdi kol kola girmiş AK Parti’nin yeniden iktidar olmasını istemiyor. Büyüyen ve gelişen Türkiye şer güçlerin korkulu rüyası olmaya başladı. Bir zamanlar Cem Uzan’ın döner ekmek ve şarkıcıları getirerek bu ülkede yüzde 7 oy aldı. Şimdi bazıları da türkücü getirerek meydanları doldurup bol keseden atmaya başladılar. Bunların derdi iktidar olmak değil mevcut oylarını korumak ve bir iki puan arttırmak. Milletimiz bundan önceki seçimlerde olduğu yine en güçlü şekilde AK Parti iktidarına yola devam diyecek. Safranbolu köyleri ve mahalleleri ile birlikte AK Parti’nin en güçlü kalelerinden biri. 2-0 mecliste olacağız. Bizim elimizin daha güçlü olması için rekor bir oyla Ankara’ya gitmek istiyoruz. Bizler ne kadar güçlü gidersek alacağımız destek ve yatırım daha fazla olur” dedi.

“YEDİ DÜVEL GELSE BU ÜLKEYE ZARAR VEREMEZ”

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar geçmişin unutulmamasını isteyerek, “ 200 yılından önce mahalle ve köylere bu kadar hizmetin geldiğini gördünüz mü? 2000 yılından önce bırakın köyleri şehirlerin hallerinin neler olduğunu unutmamak lazım. Bunları unutursak bu toplum zarar çeker ve o döneme geri döndü. AK Parti iktidarı 2003 yılından buna ayırdığı para 25 milyar’dan ayırdığı para 55 milyar liraya kadar çıktı. Bu hizmet millete geliyor. AK Parti iktidarı yeniden başa gelmesin diye dün Doğu Perinçek ile kavga ederken bugün kol kola gezerek aynı çizgiye geldiler. Biz ülkemize zarar verecek milliyetçiliğe karşıyız. Türkiye’nin her yerini hizmet ağı ile örüyoruz. Geçmişteki yaşadığımız günleri unutmayalım. Bu destek devam ettiğince ülkeyi yönettiğimiz sürece yedi düvel gelse bu ülkeye zarar veremez. Geçmişimizi hatırlamazsak geleceğimizi kuramayız. Geleceğimizi gençlerin geleceği. Gençlerin geleceğini ipotek altına almaya kimsenin hakkı yok” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO