Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Milletvekili Erol’dan, İstifa Eden Aksoy İçin “Etik Değil” Eleştirisi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Karabük’te basın mensuplarıyla bir araya geldi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu

Basın toplantısında ilk olarak konuşan CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır da Milletvekili Gürsel Erol’un Karabük ve Safranbolu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP’nin 7-8 Nisan tarihlerinde Karabük il ve ilçelerinde kapsamlı bir çalışma yapacağı bilgisini paylaştı. Çakır, “7-8 Nisan tarihlerinde bir Genel Başkan Yardımcımızın başkanlığında 15 milletvekilimiz ilimize gelecekler ve ilçelerimizde 2 gün boyunca hazırlanan çalışma programına göre faaliyet gösterecekler” dedi.

EROL ” KARABÜK’ÜN 135 MİLLETVEKİLİ VAR”

Kardemir, kentsel dönüşüm, orman, sağlık, turizm ve üniversite alanlarında Karabük’ün içinde bulunduğu olumsuzlukları değerlendiren Erol, “Karabük’te karma bir ekonomi var. Karabük’ün modern bir kent kimliğine kavuşması, şehrin sorunlarının çözümü için CHP 135 milletvekili ile hazırdır” dedi.

Karabük Milletvekili H.Avni Aksoy’un CHP den istifa soruna yanıt veren Erol “Karabük’te bir milletvekilimiz gitti. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karabük’te 135 milletvekili var, bunu herkes böyle bilsin. Bizler gelip geçiciyiz. Havadan milletvekili olarak inmedik. Bizleri Karabük halkı, Elazığ halkı seçti. Eğer istifa gibi bir irademiz olacaksa önce onlara sormalıyız. Halk bizi kapının önüne koymadıkça kendi irademizle istifa edemeyiz. Bunu doğru da bulmuyorum, etik de bulmuyorum. Etik değil. Bizim birbirimizle sorunumuz yok. Bizim sorunumuz tek adamla, Sarayla, adaletsizlikle, haksızlıkla, yolsuzlukla ve yapılan hukuksuzluklardır. Biz çok güçlü ve onurlu bir aileyiz. Bizim milletvekillerimiz, genel başkanlarımız değişebilir. Bizim değişmeyen tek bir liderimiz var. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür” ifadelerini kullandı.

Parti lokalinde düzenlenen toplantıya parti üyeleri de katıldı

Elazığ Milletvekili Safranbolu’da Ağırlandı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret etti. Milletvekili Erol’u başkanlık makamında ağırlayan başkan Köse’ye başkan yardımcıları Halil Bakkal ve Metin Yıldırım eşlik etti. Başkan Köse, konuğunu Tarihi Çarşı bölgesi Cinci Han Arkası Sokak’ta bulunan özel proje alanına götürerek,  gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında kendisine bilgi vererek kendisinden fikir aldı.

Tarihi Çarşı bölgesinde gerçekleşen incelemelere, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır ve CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar da katıldı. Milletvekili Gürsel Erol’un tarihi yapıların restorasyonları alanında faaliyet gösteren şirketinin, birçok defa Tarihi Kentler Birliği’nden “Yılın En Başarılı Restorasyonu Ödülü” aldığını belirten başkan Köse; “Safranbolumuzda gerçekleştireceğimiz işlerle ilgili Sayın Milletvekilimizin bilgilerinden faydalandık, ayrıca kendisi turizm sektöründe ülkemizin farklı tatil beldelerindeki tesislerin ve tarihi yapıdaki butik otellerin işletmeciliğini de sürdürmekte, bunun için kendisinin kentimize sunacağı katkılar çok değerli.’’ dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO