Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU

AK Parti Karabük İl

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın başkanlığında yeni İl Yönetimi belli oldu.

AK Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın AK Parti genel merkezi tarafından il yönetimini yeniden kurmasına dair yetkilendirilmesinin ardından İl Yönetim Kurulu oluşturuldu.

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından, 40 asil İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile 20 yedek İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan İl Yönetim Kurulu kadrosuna Karabük’e ve AK Parti’ye hayırlı olmasını temennileri iletilerek başarılar dilendi.

AK Parti’de 3 İlçe Başkanlıklarına atama

Öte yandan AK Parti Karabük’te Merkez İlçe, Yenice ve Eflani İlçe Başkanlıklarına atama yapıldı.

AK Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Karabük Merkez ilçe Başkanlığına Yavuz Hüsam, Yenice İlçe Başkanlığına Ahmet Mısırlı ve Eflani İlçe Başkanlığına Zeki Sevim’in atandığı bildirildi.

işte AK Parti İl Yönetimi

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Karabük’ün ne kadar zengin ailesi varsa AK Parti yönetimine girmiş…. AK Parti kadrosu değilde AKP kadrosu olmuş….Bunlar Milletin menfaati peşinde koşmaz ancak ailelerinin menfaatleri peşinde koşar….

  2. 👏👏👏 BRAVO HELAL OLSUN. BU YÖNETİMLE BİR ÖNCEKİ MİLLETVEKİLİ SEÇİMİNİN DE ALTINA İNERLER. EĞER ÇOK SEVİLEN BIR BAŞKAN ADAYI ÇIKARTAMAZLARSA

  3. Bu liste gösterdi ki eski il başkanı İsmail Altınöz etkili olmuş. O zaman eski liste devam etseydi. 7 Belediye kazanacak liste bu mu. İsmail Altınöz’ün avukatlığını almasıyla birlikte Sayın Pehlivan Baylanın oğlu emrah Baylan bir önceki il yönetime alınmıştı. Emrah Bey in Başka şehirde yaşaması ticaret yapması ve neredeyse hemen hemen hiç toplantıya gelmemesine rağmen yeni listede yine var . Acaba ne katkısı olacak seçimlere ve siyasete .Bu nun amacı nedir birilerini tabana açıklaması lazım. Ak parti il yönetiminde acaba kombine biletler mi var. gel gelme parasını öde yerin koltuğun sabit. eskiden sadece futbol maçlarında olurdu. Belki Emrah Bey in haberi bile yoktur. neyse diğer eleştirileri de daha sonra dile getireceğiz .Parti çalışmalarını hep 100. yılda kendi mekanında yapıp fatura kesenler mi , DSİ den neredeyse Batı karadeniz de ki bir çok ihaleyi alan müteahhitlerden velasıl .. neyse hayırlısı olsun pek hayır yok ama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Karabük Gündem'in Geçtiğimiz Hafta Yaptığı
Sıradaki Haber AK Parti’de Kongre Süreci Belirlendi