Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CEM ŞAHİN, TEKRARLADI “SOĞUKSU TOKİ İHALESİ 13 AĞUSTOS’TA”

AK Parti Karabük Milletvekili

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin; Soğuksu Mahallesi’nde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesinin 13 Ağustos’ta yapılacağını bildirdi.

CHP Karabük teşkilatının “İhalenin gerçek iptal sebebine gelecek olursak, AK Parti’nin açıkladığı gibi “mevzuattaki bazı değişiklikler” değildir. İhalenin iptal nedeni bizzat AK Parti iktidarından kaynaklıdır. İktidarın uyguladığı yanlış politikalar neticesinde yaşanan ekonomik kriz, A’dan Z’ye tüm kesimleri ve tüm alanları etkilemiş durumdadır.” açıklaması sonrası, Şahin bugün tekrar bir açıklama daha yaptı  

Şahin, yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak ve halk arasında “Soğuksu TOKİ” olarak bilinen 866 Adet Konut, 53 Adet İşyeri, 1 Adet Kur-an Kursu, 1 adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işinin ihalesinin 13 Ağustos’ta yapılacağını belirtti.

Mayıs ayında yapılan ihalenin mevzuatlardaki bazı değişiklikler nedeniyle geçersiz hale geldiğini ve bu yüzden yeniden yapıldığının altını çizen Şahin, “TOKİ tarafından 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale, mevzuatındaki değişiklikler nedeniyle geçersiz sayıldı. Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ile birlikte konuyu çok yakından takip ettik. TOKİ Başkanımızla sürekli irtibat halinde kaldık. Neticesinde ihale 13 Ağustos’ta yeniden yapılacak. Hemşehrilerimiz herhangi bir hak kaybına uğramayacak. Hayırlı olsun.” diye konuştu.