Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başbakan 9 Ocak’ta Karabük’te

    Eskipazar Endüstri

 

 

Eskipazar Endüstri Bölgesi ve Karabük Havalimanı İçin Müjdeli Haber Bekleniyor..

 

9  Ocak Cuma günü Karabük’te Ak Partinin İl kongresine katılacak olan Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’nun  iki önemli müjde vereceği ifade ediliyor.

pm

Timürçin Saylar’ın tek liste ile gideceği ve listelerin günler öncesi belirlendiği ifade edilen AK Parti il kongresinde Başbakan Davutoğlu’na  Eskipazar Endüstri Sanayi bölgesi için bir dosya takdim edileceği de belirtildi.

Yenişehir de ki spor salonunun da gerçekleşecek olan AK Parti  kongresi  sonrası ise Ticaret Ve Sanayi Odası organizesinde kentin iş adamları ile bir araya gelecek Davutoğlu’nun Eskipazar Sanayi bölgesi için ön bilgileri alacağı ve Karabük ve bölgeye bu anlamda destek sözü vereceği de ifade edilirken, Karabük Hava yolu içinde  KBÜ başlattığı sonra Ulaştırma Bakanlığında takılan proje içinde bir müjde verebileceği iddia ediliyor.

Öte yandan Başbakanlık korumaları Karabük’e gelerek bir dizi inceleme yapıyor. İl Başkanı Timürçin Saylar ile birlikte değerlendirme ve programı belirleyen korumalar ve görevliler  Başbakan Prof.Dr Ahmet Davutoğlu’nun ziyaretleri yapacakları alanları incelendiği belirtildi.

zafer