Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partide Aday bolluğu

  24 Haziran seçimlerinde

 

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için istifalarda süre sona erdi. AK Parti’den Aday adayı olmak isteyenler kamu kurumlarından da  istifalarını verip başvuruda bulunanlar dikkat çekti.

İstifasını sunanlar içinde dikkat çeken isimler var..

 

Mehmet UZUN: İl özel idare genel sekreterliği görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere bugün istifa ederek resmen adaylığını açıkladı

Sertaş KARAKAŞ: Halen Yenice İlçe Başkan Yardımcısı olan, İş adamı Sertaş Karakaş’ın ismi de iyice gündeme gelmeye başladı. Şu ana kadar Yenice kökenli bir aday adayının isminin gündeme gelmemesi, Yenice’de son bir iki yılda yaşananlar ile birlikte yeniden toparlanma zorunluluğu, genç ve dinamik oluşu, köklü bir aileden gelmesi, Sertaş Karakaş ismini bir adım öne çıkarıyor gibi. Karakaş bugün Yenice ilçe başkanlığı görevinden aday adaylığı için istifa etti.

Seyfettin DİKMEN: Ak Parti’de yer aldığı çeşitli görevlerin ardından, dün milletvekili aday adayı olmak üzere İl Genel Meclis Üyeliği görevinden istifa etti.

Özgür ULUPINAR: Bir süre ulusal basın sektöründe bulunmuş, halen Çalık Holding üst yönetici olarak iş hayatını sürdüren, özellikle Başbakan Binali Yıldırım’a yakınlığından bahsedilen Özgür Ulupınar bugün görevinden istifa ediyor. Cumartesi günü aday adaylığı başvurusunu Karabük İl Başkanlığına yapacak

Serdar DERELİ: Uzun yıllardır Ak Parti teşkilatlarında görev yapan,  Dereli,  Milletvekili aday adaylığı için il disiplin kurulu üyeliğinden istifa etti.

Mustafa ÇELENLİ: Ak Parti’nin milli görüş çizgisinden gelen, yıllardır partinin içerisinde ağabey statüsünde duran, birçok etkin görevde akla gelen isim. En son il başkanlığında da ismi geçmişti. Çelenli milletvekili aday adayı olmak üzere dün Ak Parti il disiplin kurulu başkanlığı görevinden istifa etti.

İsmail KÖKÇÜ: İl özel idare genel sekreter yardımcılığı görevinden bugün itibariyle istifa edeceği belirtiliyor.

Sedat ÇENESİZ: Yenice ilçemiz doğumlu olan Çenesiz uzun yıllar Türkiye genelinde yapılanmış bazı marketler zinciri firmalarda üst düzey yöneticilik yaptı. Halen ticaret hayatını kendi işlerinde yürütüyor.

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO