Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Elif Köse, Konya’daki Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Safranbolu Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkan Vekili Mimar

Safranbolu Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkan Vekili Mimar Elif Köse, 20-22 Mayıs tarihleri arasında Konya’da düzenlenen “Tarihi Kentler Birliği Olağan 1. Birlik Meclis Toplantısı ve Milli Mücadele Rotası Kongresi”ne katıldı.

Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlık etti. Konuşmasında Türkiye’nin kültürel miras zenginliğine vurgu yapan Yavaş, “Tarihi Kentler Birliği olarak bugüne kadar 441 projeye toplam 15 milyon TL hibe sağladık. Koruma bilincini yerel yönetimlerin gündemine taşıdık. En önemli önceliğimiz ise 6 Şubat depreminin yaralarını sarmaya çalışan bölgelere destek olmaktır” ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Safranbolu Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkan Vekili Mimar Elif Köse ile Belediye Başkan Vekili Fatih Dökmeci de katıldı. Başkan Köse, toplantı kapsamında Tarihi Kentler Birliği’nin faaliyet raporunu sundu.

Program, 22 Mayıs Çarşamba günü sona erecek.