Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eflani Spor Başkanı İrfan Topçu “Buraya Kadar” Dedi

BAL liginde mücadele veren Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, düzenlediği

BAL liginde mücadele veren Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, düzenlediği basın toplantısında görevini bıraktığını açıkladı.

Görevi bıraktığını daha önce kulüp yönetimine zaten bildirmiştim, BAL Ligi’nde yaşadığımız şanssızlık, yanlış hakem kararlarının etkisini ve maddi sıkıntıları da dillendirmiştim, açıklamasında bulunan İrfan Topçu, “ Play-out maçının ardından görevi bırakacağım doğrultusunda ki  kararımı iki ay önce yönetim kurulumla paylaşmıştım. Planladığımız Bugün itibariyle bu kararımı kamuoyuna duyuruyorum. Kulübün kapanma noktasından alarak 22 yıl sonra tekrar lige kazandırdık. Bugün, bölgesel amatörde güçlü rakiplerle mücadele eden, lisanslı 25 futbolcusu olan, tesisleşmesini tamamlamış bir kulüp devrediyoruz. Kulübümüzü borçsuz bir şekilde bırakıyoruz. Şimdi play-out oynayacağız, bu maçı kazanırsak BAL’da kalma hakkı elde edeceğiz. Ancak ben bu maçtan sonra görevimi kesin bırakacağım. Devam etmek isteyen bir yönetim çıkarsa kulübü devretmeye hazırım” ifadelerini kullandı.

Kendisine destek veren teknik ekibe ve futbolculara teşekkür eden Topçu, “Bizden yana hak helal olsun. Kimseye borcumuz yok. Elimizden gelen mücadeleyi verdik ve Karabük’e Eflani’de bir futbol heyecanı yaşattığımızı düşünüyorum, yardımcı olan destek veren basın mensuplarına da teşekkür ederiz ” dedi

Topçu açıklamasın da şunlara yer verdi ; ” “Belki şampiyon olamadık belki Play Off’a kalamadık. Lakin sahada oynanan oyun, gösterilen mücadele, yapılan olumlu geri dönüşler ve taraftarların yoğun ilgisinden dolayı gayet mutluyuz. Bal liginde ilk senemizde kendimizden bütçe ve imkan anlamında kat kat büyük takımlarla yarıştık. Her şeye rağmen ligi ilk 5 içinde tamamladık. Bundan dolayı Yönetim Kurulumuza, İdari Menajerimize, Teknik Ekibimize, Futbolcularımıza, Malzeme Sorumlumuza ve Ahçımıza çok teşekkür ederiz.

Değerli büyüklerimiz, Karabük Valisi Mustafa Yavuz Beyefendiye, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt Beye, Ak Parti Milletvekilimiz Cem Şahin Beye, Ali Keskinkılıç Beye, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Beye, Kaymakamımız Ömer Bulut Beye, Eflani Belediye Başkanımız Hüsnü Akın Beye, Eflani İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Koç ve Mesut Aydın, Eflani Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Lütfi Ersoy, Eflani Chp İlçe Başkanı Sadık Yalçın, MHP Eflani İlçe Başkanı Fatih Safran, Tüm Siyasi Parti Paydaşlarına, sorunlarımızda bizleri yalnız bırakmadıkları ve bizlere olan destekleri için teşekkür eder minnet duyarız. Sezon boyunca bizlerle beraber sahada koşarcasına mücadele eden, Karabük Gençlik Spor ve İl Müdürü Coşkun Güven ve çalışma arkadaşlarına, Karabük Emniyet Müdürlüğüne, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Safranbolu Gençlik Spor ve İlçe Müdürü Sedat Adakan ve çalışma arkadaşlarına, Eflani Gençlik Spor ve İlçe Müdürü Emrah Aydemir ve çalışma arkadaşlarına, Karabük Belediyesi Ulaştırma bölümünde bulunan, bizlerin idman ve maçlara gitmemizde bizlere destek olan Şöför arkadaşlara, Karabük ulusal ve yerel basına ve Safranbolu İlçe Sağlık Müdürlüğüne Sezon boyunca ambulans destelerinden dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız.”