Karabük’te bugün ana bulvarlaralar da ki çalışmalardan dolayı trafik felç oldu. Yüzlerce hasta randevusuna gidemedi, yüzlerce esnaf dükkanını geç açtı ve bir o kadar İnsan trafikte zor anlar yaşadı
Karabük’te sabah saatlerinde çevre yolunun trafiğe kapatılması, sürücülere zor anlar yaşattı. Kardemir Kavşağı’ndan Safranbolu istikametine giden yolun, hiç bir uyarı yapılmadan sabah erken saatlerde başlatılan yol çalışması nedeniyle trafiğe kapatılması şehir genelinde yoğunluğa neden olurken Safranbolu’dan Karabük yönüne seyir halinde olan araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle 5000 Evler girişinden başlayan araç yoğunluğu, çarşı merkezine kadar uzandı. Okul ve mesai saatine denk gelen çalışma nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çeken vatandaşlar, işlerine ve okullarına geç kalınca tepkilerini gazeteleri arayarak ve sosyal medya hesaplarından yazarak bildirdiler

Karabük-Safranbolu arası yetersiz kalan çevre yolu bugün tam anlamı ile durma noktasına geldi. Karayollarının uyarı vermeden başlattığı çalışma kentte trafiğin felç olmasına neden olurken Vatandaşlar özellikle sosyal medya ağları üzerinden adeta isyan ettiler.
Özellikle KBÜ_Kastamonu yol ayrımı kavşağından itibaren duran trafik, diğer yandan Karabük girişi ve Kardemir kavşağında ki tıkanmalar ve özellikle şehirler arası terminalin de tam anlamı ile kaos yaşandı.
Gerede-İsmetpaşa istikameti Karabük girişi ise yoğun araç birikimine neden olurken Karabük’ten Safranbolu ya gidiş trafiğinde tam bir keşmekeş yaşanıyor.
Vatandaşların uyarı yapılmadan, haber verilmeden başlatılan bu çalışmalar yüzünden “İnsanlar maddi-manevi zararlara uğruyorlar bunların sorumlusu kim bu kent babalarının çiftliğimi” gibi sert eleştirilerde bulunurken Karayollarının bu çalışmalarının kaç gün süreceği hakkında da bilgi verilmemesi de ayrı sıkıntı şeklinde yorumlar yapılıyor.

