Karabük Vali Eşi Özlem Aras Gürel’den Yurtlarda Misafir gelen çocuklara moral etkinliği düzenlendi
Karabük’te misafir ettiğimiz depremzede ailelerle çocuklarına yönelik Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel tarafından sinema etkinliği yapılarak ardından ailelerimiz ve çocuklarımızla birlikte yemek yenildi.

Özlem Aras Gürel; Çocuklarımızın hem fiziksel, hem psikolojik gelişimlerinin yanı sıra yaşadıkları kötü anları unutturmak amacıyla moral ve motivasyon programlarımız sürmektedir. Bu çerçevede depremzede çocuklarımızı sinemaya götürdük, beraber yemek yedik, çizgi film izledik. Birlikte çok keyifli bir gün geçirdik. Misafir ettiğimiz ailelerimle sohbet edip dertleştik. Karabük’de kaldıkları sürece bu desteklerimiz devam edecektir. Bize bugün desteklerini esirgemeyen AVM yönetimine de ayrıca teşekkür ederim diye konuştu.
Depremzede çocuklar ile birlikte sinema filmi izleyen Gürel, filmin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü “Coşkun Güven “ ve müdürlük görevlileride eşlik ettiler.