Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertuğrul;”Eflani Halkının Güvenine Layık Olmaya Çalışacağız”

 BRTV  ekranlarında  gerçekleşen programa

 BRTV  ekranlarında  gerçekleşen programa katılan  Ak Parti Eflani Belediye başkanı İbrahim Ertuğrul, programda Eflani  ile projelerini anlattı.eflani-ibrahim

Ertuğrul; Eflani halkı şahsıma güvendiğini,  2004 ve 2009 mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevini verdiklerini belirterek açıklamalarında şöyle dedi ; ”  On yıldır bu şerefli görevi yapmanın ve hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Geride bıraktığımız on yıl içinde irili ufaklı yüzlerce yatırım ve hizmeti başarı ile gerçekleştirdik. İlçemizde huzur ve güven ortamını sağladık. İnsanımıza hürmet ettik. Köylümüze, mahallemize, şehirlimize  ve gurbette yaşayan hemşirelerimizle et tırnak gibi olduk. İlçemizi her ortamda başarılı ile temsil ettik. Elbette eksiklerimiz, yapamadıklarımız ve yetiştiremediğimiz işler vardır,olabilir, ancak  ilçemizin kısıtlı imkanlar, iklim ve coğrafi özellikleri ve geçmişten gelen sorunlar nedeni ile bazı hedeflerimize ulaşamadığımız dandır bunlar, yinede şunu net ifade edebiliriz  yaptıklarımız  yapacaklarımızın teminatıdır,  Belediyemizin imkan ve kabiliyetini, kalan sorunları ve bunların çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Kalan sorunları çok kısa zamanda çözecek, yeni hedefle yönelecek ve ürettiğimiz projeleri gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

 Eflani halkından 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde yeniden görev istiyoruz diyerek konuşmalarına devam eden Ertuğrul; ” Bizler her zaman Eflani Halkının sağ duyusuna güvenerek hizmet ettik, 30 Mart tarihinde tarih yine tekerrür edecek ve sağ duyu galip gelecektir..” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO