Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARABÜKSPOR KAMP ÇALIŞMALARI NEŞELİ BAŞLADI

KARABÜKSPORDA  22 TEMMUZDA YAPILACAK

KARABÜKSPORDA  22 TEMMUZDA YAPILACAK GÜÇLÜ BİR YÖNETİM ÇALIŞMALARI İÇİN UĞRAŞ VERİLİRKEN KARDEMİR KARABÜKSPOR TAKIMIDA GEREDE TESİSLERİNDE KAMPA NEŞELİ BİR ŞEKİLDE BAŞLADI.

 

KARABÜKSPOR HIZLA TOPARLANIYOR VE SÜRPRİZLER  HER AN GELEBİLİR  

 

Gerede kampında çalışmalarına başlayan KARDEMİR KARABÜKSPORLU FUTBOLCULARIN moral motivasyonları  22 Temmuzda yapılacak kongrede güçlü bir yönetimin gelecek olmasını duymaları sonrası  düzeldiği ifade edilirken kampta futbolcular arasında ki uyumunda iyi olduğu gözlendi.

 

Takımımızın 1.etap kamp çalışmaları Bolu’nun Gerede ilçesinde yer alan Esentepe Otel’de sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman ile devam edilirken   Teknik sorumlu   Suat Sarıcan yönetiminde gerçekleşen antrenmanlar da düz koşu ve kondisyon çalışmasının ardından 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştiriliyor.

 

Bu arada  İlhan Parlak,Uğur Uçar,Anıl Karaer ve Selim Teber önderliğindeki takımımızın tecrübeli futbolcuları tarafından  genç futbolcularımız Burak Karabacak, Burak Çalman, İnanç Bölükbaş, Eray Çelebi, Onur Cenik, Alihan Tezel ve Furkan Kaçar’ın saçları geleneksel kamp şakaları arasında makine ile kesilerek hoş dakikalar yaşandı..

 

Öte yandan ; Karabükspor’da 15 Temmuz’da başlayacak olan ve gerekli çoğunluk sağlanmazsa 22 Temmuz’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulda başkan adayı olan KARDEMİR yönetim  Kurulu üyesi Mustafa Yolbulan kongre öncesi transfer çalışmalarına başladığı iddia edildi.

Teknik direktör ve bazı futbolcularla ön anlaşma yapan ancak yaşanan sıkıntılar nedeniyle askıya alınan transferler dosyasını tekrar açan YOLBULAN ,ilk hedefi teknik direktör konusu oldu.

Daha önce anlaşma yaptığı teknik direktör  TOLUNAY KAFKAS   ile yeniden anlaşma sağlandığı ve Pazartesi günü imza atmak için  geleceği  iddiaları güçlenirken   imza töreninin ardından topluca GEREDE kampına geçileceği ve burada  hazırlıkların  hızla  devam edeceği  bu arada  eksik olan bölgelere yapılacak transferler için de  görüşmeler yapılacağı belirtildi.

Mustafa Yolbulan ve arkadaşlarını  daha önce anlaşmaya vardığı futbolcular ile tekrar görüşmelerin yapıldığı  İngiliz  kulüplerinde oynayan forvet Carlton Cole yanı sıra MERSİN İYS   stoperi Josef Boum ile yeniden görüşmeler yaptığı sonucun da Pazartesi günü belli olacağı öğrenilirken yine İSTANBUL BB  spor kalecisi ve  bir oyuncu ile anlaşma sağlanabilmesi için görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

Kardemir KARABÜKSPOR  Beşiktaş tan Emre ÖZKAN   ile ön anlaşma yapmıştı.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO