Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARABÜK PİS KOKUYOR,AKIYOR..

    KARADAN-HAVADAN VE

 

 

KARADAN-HAVADAN VE SUDAN

ZEHİRLENMEYE DEVAM..

Havadan,Karadan,Sudan ZEHİRLENMEYE DEVAM.. Bahtı gibi suyu, havası ve toprağı  KARA olan  Karabük kirletilmeye devam ediliyor..

 

Teknolojik yatırımlar yapıyoruz diyen fabrikalar İNSANLARIMIZI Kandırmaya devam ediyor. Bir yanda AYMAZ Profesyonel yöneticiler diğer yanda sorumsuz ÇEVRECİLER

 

Sonuçta ZEHİRLENEN KARABÜK…

 

7 Temmuz 2013 pazar sabahı havanın pis kokusu  KARABÜK’LÜLERİ tedirgin etti.

Kirleticilerin tatili  olmuyor diyen haberciler  saat 12.00 sıralarında  Kayabaşı Köprüsünü geçerken gördükleri su kirlenmesinin korkunç görüntülerini  kayda aldılar.

ARAÇ ve SOĞANLI derelerinin  buluşma noktası FİLYOS SİYAH akıyordu.

 

Dünya varlıklarının hayatlarını devam ettirebilmesi için en önemli SIVI SU acımasızca  insafsızca kirletiliyor kavuşmak sevincinden uzak iki dere birlikte kirlenmenin hüznünü yaşıyordu..

 

İki  dere  arasındaki fark kirleticilerinin rengini ortaya çıkarıyordu.

 

Burası KARABÜK suyunun rengini aldığı ve adının KARA  ile başlamasının nedenlerinden biri gibi duruyor diyen uzmanlar  “Yetkililer uyumayın. Çünkü bu akar suyun devamında Filyos Havzasında bu sudan faydalanan binlerce kişi var. Bahçeseni sulayan, buğdayını yıkayan, hayvanlarını sulatan ve çocuklarını serinleten binlerce kişi var. “  diye isyan etseler de ne yazık ki AYMAZ KARABÜK ÇEVRE yetkilileri uyumaya devam ediyor…

 

Öte yandan KARABÜK kentinde yaklaşık Bir aydır devam eden HAVA KİRLENMESİNDEN kaynaklanan KOKU ise   vatandaşları tedirgin ediyor .

 

Tüm KARABÜK’Ü kaplayan PİS ve KÜKÜRT kokusunu andıran ve rahatsız edici KOKUNUN nedenleri ise halen ÇEVRE İL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından araştırılmamış görünüyor.

 

KARABÜK GÜNDEME gelen bir çok görüntünün uzmanlar tarafından izlenmesi neticesinde  sonuçlarının belli olduğu halde neden gizlendiği yada resmi açıklamaların yapılmadığı ise merak konusu olmaya başladı.

İŞTE SUYUN KİRLENMESİ  ( Haber Yorum 78 Görüntüleri İle )

Web Tasarım & SEO: Best4SEO