Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DÇ Lisesi Mezunları Tepkili..

KARABÜK DEMİR ÇELİK LİSESİ’NİN

KARABÜK DEMİR ÇELİK LİSESİ’NİN KAPATILARAK YERİNE 2. İMAM HATİP LİSESİNİ AÇMA GİRİŞİMİNE, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR KÖŞESİNDEN TEPKİLER YAĞMAYA BAŞLADI

8754c02c070974f1d4fbabfa9101dc5638c549beae003

 

D.Ç LİSESİ MEZUNLARI “DEMİR ÇELİK LİSESİ KAPATILAMAZ” KAMPANYALARI BAŞLATTI

 

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Demir Çelik Lisesi’nin kapatarak, yerine   İmam Hatip Lisesi’ni açma girişimleri karşısında binlerce D.Ç Lise mezunları tepki göstermeye başladı.

1954 Yılında Lise eğitimine başlayan Karabük Demir Çelik Lisesi’nin kapatılmasının gündeme gelmesi ile birlikte, ülkenin dört bir yanında bulunan mezunlar tepkilerini  sosyal medyada birleşerek yavaş yavaş göstermeye başladılar. Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında “Demir Çelik Lisesi kapatılmasın” görüşünde binlerce paylaşım yapılmaya başlandı ve cahnge. org.tr de “Demir Çelik Lisesi Kapatılmasın” imza kampanyası açıldı.

96095599Karabük haber sitelerini  arayan ve gönderilen yüzlerce e-mail de, mezunlar “Demir Çelik Lisesi bir eğitim çınarıdır. Demir Çelik Lisesi’ni kapatmak demek, Karabük tarihini silmek demektir.

Kimse D.Ç Lisesini kapatmaya cesaret edemez. Eylemler yaparız, binlerce eski mezunlar okulun önüne çıkarma yaparız” şeklinde görüşler beyan ediyorlar.

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ise olayı yalanlamazken “Halkımızın gönlü müsterih olsun yanlış bir iş yapmayız, her konuyu titizlikle takip ederiz, doğru olanı yapar kimseyi üzecek bir şey yapmayız.” derken konuyla ilgili olarak bu kez Milli Eğitim İl Müdürlüğünden resmi açıklama yapılacağı öğrenildi.

17 Mayıs akşamı Büyük Kulüpte DÇ Mezınları 72-78 Mezunları yemeğinde konunun gündeme geleceği öğrenildi.

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO