Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞİMDİ NE DİYECEKSİNİZ ?

KARABÜK İMAM HATİP LİSESİNİN

KARABÜK İMAM HATİP LİSESİNİN YETERSİZ OLDUĞU İDDİASIYLA, DEMİR ÇELİK LİSESİ İLE 75. YIL ANADOLU LİSESİNE MÜFETTİŞLER GÖNDERİLDİ HABERLERİ ÖNCE YALANLANMAK İSTENMİŞ, ANCAK HABERLER İLGİ GÖRÜNCE DÇ LİSESİNİN KAPATILMAYACAĞI DUYURULMUŞTU.

karabük gündem

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMA VE SENDİKALAR ARASINDA Kİ ÇEKİŞMELER ARDINDAN HABERLERİN SOSYAL MEDYALARDA PAYLAŞILMASI SONRASI İNTERNET SİTELERİMİZDE ÇIKAN HABERLER KARABÜK’TE İNFİAL UYANDIRMIŞTI.

KARABÜK’TEN YAYIN YAPAN 2 HABER SİTESİNDE YAYINLANAN VE TÜM ÜLKEDE YANKI BULAN HABERLERLERE KARABÜK BASINININ BAZI BÖLÜMÜ SESSİZ KALMIŞ HABERLERİ FISILTI YADA DEDİKODU ŞEKLİNDE YORUMLAYARAK GEÇİŞTİRMEK İSTEMİŞTİ.

ANCAK HABERLERİN DOĞRULUĞU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN SAMİMİ AÇIKLAMALARI ALTINDA DOĞRULANIYOR, BÖYLE ÇALIŞMALAR YOK, YALAN HABER BUNLAR ŞEKLİNDE BİR AÇIKLAMA YAPMADAN, “ ARAŞTIRDIK BÖYLESİ BİR ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPILMIŞ ANCAK DÇ LİSESİ KAPATILMAYACAK “ ŞEKLİNDE Kİ AÇIKLAMALARI İLE HEM HABERLERİN DOĞRULUĞUNU HEMDE BU TÜR BİR ÇALIŞMA YAPILDIĞINI GÖSTERİYORDU..

2

Karabük İmam Hatip Lisesi öğrenci sayısının fazla olduğu nedeniyle, İl Müdürlüğü Demir Çelik Lisesi ile 75. Yıl Anadolu Lisesine birer müfettiş göndererek, iki okuldan birini kapatmaya hazırlandığı bilgisi eğitim camiasında büyük yankı uyandırmıştı.
Karabük İmam Hatip Lisesi Binasının yeterli gelmediği gerekçesi ile Demir Çelik Lisesi yada 75. Yıl Anadolu Lisesi’nde müfettişler inceleme yaparak rapor tuttuğu haberlerimiz sonrası adı geçen okul öğrencileri, mezunları, öğretmenleri ve velileri tepki yapmaya başladılar.

.
Karabük Merkeze 2. İmam Hatip Lisesi açmaya hazırlanan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 60 yıllık bir geçmiş tarihe sahip olan Demir Çelik Lisesi’ni veya Karabük’ün en başarılı Anadolu Lisesi olan 75. Yıl Anadolu Lisesini, İmam Hatip Lisesi yapmayı planlaması sonrası tepkilerin artması ile DÇ Lisesi için Kapatılmayacaktır açıklaması yapılmış ancak 75.Yüzyıl Anadolu Lisesinde yapılan çalışma için bir açıklama gelmemişti.
Dün Karabük Gündem ofisimize gelerek DÇ Lisesine sahip çıkıyorsunuz ancak 75.Yüzyıl için neden sessiz kalıyorsunuz diyen Veliler, Okulun aşamalı olarak İHL verildiğini iddia ettiler.

Karabük Gündem Com 
Karabük Gündem haber merkezimize ulaşan son bilgilere göre, 75.Yüzyıl Anadolu lisesi önümüzde ki yıldan itibaren aşamalı olarak İHL.9.Sınıf öğrencilerinin kayıtlarını kabul edecek.

Karabük Gündem Com 
Her dönem 150’e yakın öğrenciye kayıt yapan İHL 2014-15 öğrenim sezonunda 9.sınıf (lise bir) öğrenci kayıtları almayacak . Bunun yerine 75.Yüzyıl Anadolu Lisesinde İHL adına açılacak yaklaşık 4-5 sınıfta kayıt alınacak ve İHL 9.Sınıf öğrencileri artık 75.Yüzyılda okuyacak.

Karabük Gündem Com 
Bu işlemle birlikte kademeli olarak 3-4 dönemde okul tamamen İHL ye bırakılmış olacak diyen okuldan mezun olmuş öğrenciler ve veliler durumu Milli Eğitim İl Müdürlüğüne intikal ettirdik onlar da bize konu hakkında çalışma yapılıyor diyorlar ancak çözüm gelmediği gibi çözümsüzlük büyüyor dediler.

Karabük Gündem Com 

Karabük İmam-Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneğine ait olan 100. Yıl Mahallesindeki bina atıl bir vaziyette duran binanın neden kullanılmadığını merak eden veliler ve öğrenciler okul kapatarak, başka bir okul açmayı marifet bilen zihniyet eğitim camiasında bu nasıl iş diyorlar.

 

1

Karabük Gündem Com 

ŞOK İDDİA

Bugün (15.5.2014) saat 11-00 da Anadolu Liseleri Müdürleri Milli Eğitimde toplantıya çağırılarak, Yenişehir’ de iki Anadolu Lisesinin fazla olduğunu bunlardan 75. yıl And. Lisesinin önümüzdeki eğitim öğretim yılın dan itibaren öğrenci almayacağını , aşamalı olarak kapatılacağını , binasının İmam Hatip Lisesine verileceği konusunda hem fikir oldukları iddia edildi.

 

ŞİMDİ NE OLACAK ..!

KARABÜK GÜNDEM ANALİZİ

Önce DÇ Lisesi Kapansın 2.İHL açılsın görüşü ardından oluşan kamuoyu ile iptal edilerek 75.Yıl Anadolu Lisesine çevrilen gözlerin kararlarında iddialı oldukları yapılan uygulamalar neticesinde ortaya çıktı. 

Haberlerimize yalan,Dedikodu,Fısıltı diye bakanlar atılan son adımlar sonrası ne diyecek.

Karabük Kamuoyu yine “cambaza bak” diyerek uyutuldu mu yoksa alınan kararlar gerçekten masumane mi? Karar artık KARABÜK’ÜN..

Karabük Gündem Com 

 

 

 

 

 

 

Web Tasarım & SEO: Best4SEO