Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş Bankası 2.Şubeyi Açtı

İş Bankasının 2.şube açılışı

cats

İş Bankasının 2.şube açılışı için Karabük Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Tarkan Keskin ve Erkan Çapar, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal ile  Bankanın Genel Müdür yardımcısı Suat İnce, ve bölge müdürlerinin katılımı ile  şubenin açılışı yapıldı.

 

Banka Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, en çok övündükleri hususun, her sektörde faaliyet gösteren firmalara kullandırdıkları 97.3 milyar liralık nakdi ticari krediyle uzak ara liderliklerini korumaları olduğunu söyleyerek, bankalarının Karabük Merkez 2’inci Şubesi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Karabük’te banka olarak 54 yıl önce hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Cumhuriyetin ilanından sadece 10 ay sonra kurulan bankamızın bu sene 90. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız diyerek sözlerine başlayan   İnce ; ” 90 yılda geldiğimiz noktada bin 298 yurt içi şube ile en yakın rakibimiz olan özel bankalardan yaklaşık 300 şube fazlası ile ülkemize hizmet veriyoruz. Yurt içi şubelerimiz dışında Almanya ve Rusya’da iki bankamız var. Temsilciliklerimiz ile ülkemiz dışında müşterilerimiz gittiği yerlerde hizmet vererek, uluslararası bir banka olma konumumuzu sürdürüyoruz. En çok övündüğümüz husus, bu coğrafyanın dört bir tarafında her sektörde faaliyet gösteren firmalara kullandırdığımız 97.3 milyar liralık nakdi ticari kredimizle uzak ara liderliğimizi koruyor olmamızdır. Bizden sonra gelen rakibimizle aramızdaki ticari kredi farkı 18 milyar Türk lirası. Bu fark orta boy bir çok bankanın ticari kredi bakiyesinden daha büyüktür” ifadelerine yer verdi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO